ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Νέος διευθύνων σύμβουλος στη Regency Entertainment

21:24 - 06 Σεπ 2006 | ΤΥΧΕΡΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ
Την ανάθεση του ρόλου του διευθύνοντος συμβούλου (CEO) της Regency Entertainment στον κύριο Στέφανο Θεοδωρίδη, ανακοίνωσε η BC Partners, ελέγχουσα εταιρία της Regency Entertainment Ψυχαγωγική & Τουριστική (πρώην Hyatt Regency Ξενοδοχειακή & Τουριστική).

Ο κύριος Θεοδωρίδης θα αντικαταστήσει την 1η Οκτωβρίου 2006 τον κύριο Γεώργιο Γαλανάκι, ο οποίος εξέφρασε την επιθυμία να αποχωρήσει από τη θέση του, μετά από υπερδωδεκαετή επιτυχή πορεία στην κορυφή της HyattRegency. Ο κύριος Γαλανάκις θα παραμείνει ως μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, ο κύριος Θεοδωρίδης, ένας από τους πιο επιτυχημένους Έλληνες Managers με διεθνή αναγνώριση και εμπειρία, προέρχεται από το γκρουπ Diageo, την μεγαλύτερη εταιρεία ποτών στον κόσμο, στην οποία, τα τελευταία χρόνια, κατείχε τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου για τη Νοτιοανατολική Ευρώπη.

Αποστολή του θα είναι η διατήρηση της συνεχούς ανοδικής πορείας της εταιρίας και η στρατηγική ανάπτυξη της Regency Entertainment στην Ελλάδα, τη Νοτιοανατολική Ευρώπη και όπου αλλού κριθεί σκόπιμο.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.