ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Λουρόπουλος: Να παραταθούν οι συμβάσεις ΟΠΑΠ - Ιντραλοτ μέχρι να επιλεχθεί νέος τεχνολογικός πάροχος

16:14 - 20 Δεκ 2012 | ΤΥΧΕΡΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ
Αναγκαία χαρακτηρίζει η ΟΠΑΠ ΑΕ την παράταση των συμβάσεων με την ΙΝΤΡΑΛΟΤ ΑΕ, για την παροχή λειτουργικού συστήματος, μέχρις ότου ολοκληρωθεί ο διαγωνισμός για την επιλογή νέου τεχνολογικού παρόχου, με έγγραφό της που διαβιβάστηκε στη Βουλή δια του υπουργού Οικονομικών Ιωάννη Στουρνάρα.

Το έγγραφο διαβιβάστηκε προς απάντηση ερώτησης του ανεξάρτητου βουλευτή Νίκου Νικολόπουλου, ο οποίος έχει καταγγείλει ότι η παράταση των συμβάσεων της ΟΠΑΠ ΑΕ με την ΙΝΤΡΑΛΟΤ, έχει προκαλέσει ζημία στα συμφέροντα του Ελληνικού Δημοσίου.
Στην απάντησή του ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ΟΠΑΠ Κωνσταντίνος Λουρόπουλος αναφέρει, μεταξύ άλλων, ότι η παραμικρή διακοπή του κεντρικού συστήματος σημαίνει απώλεια εσόδων 11.500.000 ευρώ την ημέρα και, κατά συνέπεια, η διοίκηση της εταιρείας οφείλει να εξασφαλίζει την αδιάλειπτη λειτουργία του.
Ο κ. Λουρόπουλος αναφέρεται και στη διαγωνιστική διαδικασία για τον τεχνολογικό πάροχο, λέγοντας ότι ο διεθνής διαγωνισμός προχώρησε με πρωτοφανείς διαδικασίες διαφάνειας.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.