ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Intralot Finance Luxembourg: Έκδοση ομολογιών ύψους 300 εκατ. ευρώ

11:10 - 17 Ιουν 2013 | ΤΥΧΕΡΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ
Intralot Finance Luxembourg: Έκδοση ομολογιών ύψους 300 εκατ. ευρώ
Σε έκδοση και προσφορά ομολογιών (α΄ τάξης) ύψους 300 εκατ. ευρώ, λήξεως το 2018, θα προχωρήσει η Intralot Finance Luxembourg S.A, εμμέσως ελεγχόμενη θυγατρική της Intralot.

Όπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση, οι Ομολογίες θα είναι εγγυημένες (οn a senior unsecured basis) από την Intralot Α.Ε. (Μητρική Εγγυήτρια), την Intralot Global Securities B.V. (άμεση μητρική εταιρεία του Εκδότη) και από τις εξής θυγατρικές της Intralot: Intralot Inc., Intralot Gaming Services Pty Ltd., Intralot de Perú S.A.C., Intralot Italia S.p.A., Gaming Solutions International S.A.C., Intralot Maroc SA, Intralot Germany GmbH, Intralot Nederland B.V., Intralot Czech s.r.o., Pollot sp. z o.o., Veneta Servizi s.r.l., Intralot Business Development Limited, OLTP Processamento de Transações Online Ltda., Beta Rial. sp. z o.o., Intralot Cyprus Global Assets Ltd, Intralot St. Lucia Limited, White Eagle Investments Limited, Intralot Jamaica Limited, Intralot Finance UK PLC, Bilot EOOD, Intralot Holdings International Limited, Intralot Interactive USA, LLC, Betting Company Cyprus Limited, Intralot Iberia S.A., Jackpot S.p.A., Intralot do Brasil Comércio de Equipamentos e Programas de Computador Ltda., Intralot Interactive S.A., Ιntralot International Limited, Intralot Operations Limited, Betting Organization, Operation, and Promotion Company S.A. (Betting Company S.A.), Servicios Transdata S.A.C., Intralot Gaming Machines S.p.A., "Intralot" Co. Ltd. και Intralot Global Holdings B.V. Αναμένεται ότι την έκδοση των Ομολογιών θα εγγυηθούν επίσης η ρουμανική θυγατρική Lotrom S.A. και η σλοβακική θυγατρική Slovenské Lotérie a.s. μετά την ημερομηνία ολοκλήρωσης της συναλλαγής. 


Οι Ομολογίες θα διατεθούν στην Ελλάδα σε «ειδικούς επενδυτές» αποκλειστικά κατά την έννοια του άρθρου 2 παρ. 1 (στ) του ν. 3401/2005, όπως τροποποιήθηκε από τον ν. 4099/2012 (που ενσωμάτωσε στο Ελληνικό δίκαιο την Οδηγία 2010/73/ΕΚ, η οποία τροποποίησε την Οδηγία 2003/71/ΕΚ) και ισχύει. 

Οι Ομολογίες αναμένεται να εισαχθούν προς διαπραγμάτευση στην αγορά Euro MTF του Χρηματιστηρίου του Λουξεμβούργου. 

Πρόταση επαναγοράς τίτλων από την Intralot Luxembourg

Η κατά 100% θυγατρική της Intralot, Intralot Luxembourg S.A θα ανακοινώσει σήμερα πρόταση για την επαναγορά του ανεξόφλητου κεφαλαίου των εγγυημένων ανταλλάξιμων πιστωτικών τίτλων (Exchangeable Notes) της Intralot Luxembourg S.A συνολικής ονομαστικής αξίας €200 εκατομμυρίων (με ετήσιο επιτόκιο 2,25%) και λήξεως το 2013 (οι «Ανταλλάξιμοι Τίτλοι») που δεν κατέχονται από εμάς ή από συνδεδεμένα πρόσωπα σε τιμή επαναγοράς ίση με το 114% της ονομαστικής αξίας εκάστου Ανταλλάξιμου Τίτλου, πλέον δεδουλευμένων και οφειλόμενων τόκων έως (αλλά εξαιρούμενης) της ημερομηνίας διακανονισμού της Πρότασης. 

Η περίοδος αποδοχής της Πρότασης θα λήξει στις 24 Ιουνίου 2013. Kατά την ημερομηνία της παρούσας ανακοίνωσης, Ανταλλάξιμοι Τίτλοι συνολικής ονομαστικής αξίας €60 εκατομμυρίων κατέχονται από τον όμιλο της Intralot και θα ακυρωθούν κατά ή πριν την ημερομηνία διακανονισμού της Πρότασης. 

Το καθαρό προϊόν της έκδοσης και πώλησης των Ομολογιών που θα προκύψει μετά την καταβολή της προβλεπόμενης προμήθειας και των άλλων εξόδων που σχετίζονται με την προσφορά των Ομολογιών θα χρησιμοποιηθεί (i) προκειμένου να κατατεθούν σε ειδικό λογαριασμό μεσεγγύησης (Escrow Account) κεφάλαια επαρκή για την αποπληρωμή του συνόλου του ανεξόφλητου κεφαλαίου των Ανταλλάξιμων Τίτλων (περιλαμβανομένων των ποσών που απαιτούνται για το διακανονισμό της επαναγοράς σύμφωνα με την Πρόταση) πλέον της καταβολής του premium προπληρωμής και των υφιστάμενων και μελλοντικών δεδουλευμένων και οφειλόμενων τόκων κατά τη λήξη των Ανταλλάξιμων Τίτλων, και (ii) για την αναχρηματοδότηση ορισμένων υφιστάμενων δανείων του ομίλου. Οι λεπτομέρειες της Πρότασης, περιλαμβανομένων ενδεικτικά των όρων και προϋποθέσεών της, των περιορισμών και των δικαιουμένων να συμμετάσχουν μερών, θα περιληφθούν στο από 17 Ιουνίου 2013 Πληροφοριακό Σημείωμα (Tender Offer Memorandum) (το “Πληροφοριακό Σημείωμα”) αντίγραφα του οποίου (υπό τους περιορισμούς στη διενέργεια διάθεσης) διατίθενται από την Lucid Issuer Services Limited ως Εκπροσώπου Αποδοχής (Tender Agent). Η αποδοχή της Πρότασης τελεί, μεταξύ άλλων, υπό τον όρο της επιτυχούς ολοκλήρωσης της προσφοράς των Ομολογιών.

Πηγή:

Τελευταία τροποποίηση στις 13:02 - 17 Ιουν 2013
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.