ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

H Intralot συνεχίζει για 5 ακόμα χρόνια στην Τασμανία

09:37 - 18 Ιουν 2013 | ΤΥΧΕΡΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ
Την πενταετή ανανέωση της άδειας που κατέχει για τη λειτουργία τυχερών παιχνιδιών στην Τασμανία της Αυστραλίας ανακοίνωσε η Intralot.

Σύμφωνα με την ανανεωμένη άδεια που δόθηκε από την Επιτροπή Τυχερών Παιχνιδιών της Τασμανίας, η εταιρεία θα συνεχίσει να προσφέρει στους παίκτες της πολιτείας τυχερά παιχνίδια λοταρίας και στιγμιαία λαχεία έως τις 30/6/2018.

Κατά τη διάρκεια της πρώτης πενταετίας, η Intralot εισήγαγε και προσέφερε στους παίκτες της Τασμανίας μία ευρεία γκάμα νέων, συναρπαστικών παιχνιδιών, όπως τα «Lucky Keno», «Lucky Lines», «Lucky Bingo», «Lucky3», «Lucky5», καθώς και μία μεγάλη ποικιλία Στιγμιαίων Λαχείων «Lucky Scratcies», μέσω του δικτύου σημείων πώλησης που ανέπτυξε σε όλη την πολιτεία, το οποίο σχεδιάζει να επεκτείνει περαιτέρω μέσα στα επόμενα πέντε χρόνια.

«Η ανανέωση της άδειας μας στην Τασμανία για πέντε επιπλέον έτη αποτελεί μέρος της στρατηγικής μας να συνεχίσουμε να επενδύουμε στην Ωκεανία. Με σημείο εκκίνησης το 2005, η Intralot έχει κατορθώσει να εδραιώσει μία ισχυρή παρουσία στην ήπειρο κερδίζοντας άδειες για τη λειτουργία τυχερών παιχνιδιών στις πολιτείες Βικτώρια και Τασμανία της Αυστραλίας, προσφέροντας το σύστημα παρακολούθησης και εποπτείας VLT στη Νέα Ζηλανδία και τη Βικτώρια και υποστηρίζοντας ως τεχνολογικός πάροχος τη Lotterywest στη Δυτική Αυστραλία», δήλωσε ο Αντώνης Μαρκόπουλος, General Manager Oceania της Intralot.

«Όσον αφορά στην Τασμανία», πρόσθεσε, «θα συνεχίσουμε την επιτυχημένη δραστηριότητά μας εστιάζοντας σε πρωτοποριακά και συναρπαστικά παιχνίδια, τα οποία αναμένουμε ότι θα προσελκύσουν ακόμα περισσότερους παίκτες. Είμαστε σίγουροι ότι το ενισχυμένο χαρτοφυλάκιο παιχνιδιών μας και η διεύρυνση του δικτύου διανομής των προϊόντων μας θα οδηγήσουν στην περαιτέρω αύξηση του μεριδίου αγοράς μας».

Copyright © 1999-2020 Premium S.A. All rights reserved.