ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ενισχύει την πλατφόρμα GAMEZ ON η Intralot

11:08 - 02 Ιουλ 2013 | ΤΥΧΕΡΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ
Ενισχύει την πλατφόρμα GAMEZ ON η Intralot
Η Intralot προχωρά στην ενίσχυση της ς πλατφόρμας ανάπτυξης παιχνιδιών GAMEZ-ON, εισάγοντας το πλαίσιο ανάπτυξης στιγμιαίων παιχνιδιών για έξυπνα κινητά και ταμπλέτες “InstantMobileGames”, ειδικά σχεδιασμένο για τον κλάδο των Λοταριών.

Όπως σημειώνεται σε ανακοίνωση της εταιρίας, «το GAMEZ-ON πρωτοπαρουσιάσθηκε τον Φεβρουάριο στο Λονδίνο στην έκθεση ICE 2013 και έτυχε μεγάλης αποδοχής. Αποτελεί πρότυπο στον κλάδο των παιχνιδιών δημιουργώντας ένα ανοιχτό, συνεργατικό οικοσύστημα που επιτρέπει σε τρίτους συνεργάτες ή εταιρείες να παίξουν, να σχεδιάσουν και να μοιραστούν -“playcreate and share”- νέα παιχνίδια, αλλά και να αναπτύξουν νέες ιδέες σε όλες τις κατηγορίες παιγνίων που συνδυάζουν διαφορετικούς βαθμούς δεξιότητας και τύχης. Τα στιγμιαία παιχνίδια της INTRALOT InstantMobileGames αξιοποιούν την τεχνολογία HTML5, φέρνοντας την εμπειρία των στιγμιαίων παιχνιδιών σε πολλαπλές πλατφόρμες και προηγμένες συσκευές έξυπνων κινητών και ταμπλετών, iOS και Android.

Η INTRALOT μέσω του GAMEZ-ONγια το οποίο έχει καταθέσει αίτηση πατέντας,  προσφέρει στουςσχεδιαστές παιχνιδιών ένα συνεργατικό περιβάλλον, ώστε να προωθείται η συνεργασία και η ανταλλαγή ιδεών, όσον αφορά στο σχεδιασμό και ανάπτυξη των παιχνιδιών. Παρέχοντας την απαραίτητη υποδομή, τα στοιχεία του οικοσυστήματος παιχνιδιών “Games Ecosphere” (το σχεδιασμό, τους μηχανισμούς και τις μεθόδους διάθεσης που περιβάλλουν το ίδιο το παιχνίδι και το διαφοροποιούν), την τεχνολογία Cloud “Nefos”, καθώς επίσης και τις απαραίτητες υπηρεσίες, αλλά και τον συντονισμό, η INTRALOT δίνει έμφαση στην ανάπτυξη καινοτόμων μηχανισμών και την ενίσχυση της δημιουργικότητας. Κατ’ αυτόν τον τρόπο το GAMEZ-ON επιτρέπει στις Λοταρίες να έρθουν σε επαφή με ευρύ κοινό παικτών και σχεδιαστών παιχνιδιών αξιοποιώντας τις δυνατότητες της παραγόμενης καινοτομίας από τους χρήστες, καθώς και να αποκτήσουν πρόσβαση σε μία ευρεία γκάμα τυχερών παιχνιδιών σχεδιασμένων για πολλαπλές πλατφόρμες και τερματικά, περιλαμβανομένων των παραδοσιακών τερματικών, των παιγνιομηχανημάτων (VLT), των προσωπικών υπολογιστών και των έξυπνων κινητών/ταμπλετών.

“Με την τεχνολογία GAMEZ-ON στοχεύουμε στο να φέρουμε κοντά νέες καινοτόμες δραστηριότητες και να απελευθερώσουμε δυνάμεις που υπάρχουν στο ελληνικό και διεθνές επιστημονικό δυναμικό. Το νέο συνεργατικό μοντέλο στηρίζεται στις καινοτόμες τεχνολογίες της INTRALOT, “Games Ecosphere”  και “Nefos” Cloud και είναι πλήρως ολοκληρωμένη με το κεντρικό σύστημα της INTRALOT, LOTOS™ O/S, προσφέροντας στις λοταρίες εξελιγμένο παικτικό περιεχόμενο που ενσωματώνει τα νέα κανάλια διανομής έξυπνων φορητών συσκευών. Η πρώτη σειρά “InstantMobileGames που παρουσιάσθηκε τον Ιούνιο στο European Lotteries Congress στο Τελ Αβίβ είναι  αποτέλεσμα συνεργιών με μέλη του Gi-Cluster, το οποίο ανακοίνωσε η INTRALOT το 2011,” δήλωσε ο κ. Γιώργος Ζενζεφίλης, General Director της INTRALOT Interactive.»

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.