ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ελεύθερος χωρίς περιοριστικούς όρους ο Σωκράτης Κόκκαλης

16:26 - 18 Ιουλ 2013 | ΤΥΧΕΡΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ
Ελεύθερος χωρίς περιοριστικούς όρους ο Σωκράτης Κόκκαλης
Την απόφαση να αφεθούν ελεύθεροι, χωρίς περιοριστικούς όρους, ο Σωκράτης Κόκκαλης και οι τρεις συγκατηγορούμενοί του στην υπόθεση των καταγγελιών για μη επωφελείς συμβάσεις του ΟΠΑΠ με την ΙΝΤΡΑΛΟΤ την περίοδο 2006-2007.

Ο κ. Κόκκαλης αντιμετωπίζει την κατηγορία της ηθικής αυτουργίας σε απιστία, που φέρονται να διέπραξαν οι υπεύθυνοι του ΟΠΑΠ με την υπογραφή συμβάσεων για την παροχή τεχνολογικής υποστήριξης με την εταιρία ΙΝΤΡΑΛΟΤ, συνολικού ύψους 350 εκ. ευρώ.

 

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ο ΟΠΑΠ δεν απευθύνθηκε για το συγκεκριμένο έργο στην θυγατρική του εταιρία «Glory Technology», παρά τη συμβατική υποχρέωση που είχε και παρά το γεγονός ότι η εν λόγω εταιρία, που κατέθεσε μηνυτήρια αναφορά για την υπόθεση, μπορούσε να εκτελέσει το έργο με το 1/3 του τιμήματος.

 

Την ίδια κατηγορία με τον κ. Κόκκαλη, για ηθική αυτουργία σε απιστία, αντιμετωπίζουν και οι Κώστας Αντωνόπουλος, διευθύνων Σύμβουλος της εταιρίας IΝΤΡΑΛΟΤ και Ανδρέας Παπούλιας, Γενικός Διευθυντής, της, συμφερόντων Σ. Κόκκαλη, εταιρείας στοιχημάτων, ενώ απολογία έδωσε επίσης και ο πρώην διευθύνων σύμβουλος του ΟΠΑΠ Βασίλης Νειάδας.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.