ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Λουρόπουλος (ΟΠΑΠ): Στην πιο ακμαία περίοδο ο Οργανισμός

18:35 - 12 Αυγ 2013 | ΤΥΧΕΡΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ
Την ικανοποίησή του για την ολοκλήρωση των διαδικασιών για την αποκρατικοποίηση του ΟΠΑΠ εξέφρασε σε δήλωσή του ο πρόεδρος και CEO του οργανισμού, Κωνσταντίνος Λουρόπουλος.

Σημείωσε δε ότι η Emma Delta αναλαμβάνει τη διοίκηση στην πιο ακμαία περίοδο της εταιρίας.

 

Ολόκληρη η δήλωση του κ. Λουρόπουλου έχει ως εξής:  

 

«Η σημερινή ημέρα είναι ιστορική. Αποδείξαμε ότι μπορούμε. Ακόμη και στα πολύ δύσκολα. Τίποτε δεν ήταν αυτονόητο και εύκολο. Σε κάθε βήμα έπρεπε να βρούμε νέες προσεγγίσεις και νέες λύσεις. Τολμώ να ισχυρισθώ, ότι ελάχιστοι ποτέ στον κόσμο είχαν εμπειρία από παρόμοια αποκρατικοποίηση. Αλλά τα καταφέραμε και αυτό θα μείνει στο τέλος.

 

Θέλω να ευχαριστήσω τους 39.000 μετόχους της ΟΠΑΠ που μας στήριξαν, το Διοικητικό Συμβούλιο που εργάσθηκε σκληρά και τους υπαλλήλους της εταιρίας που συνέδραμαν στο έργο της Διοίκησης. Θέλω επίσης να σημειώσω τη δημιουργική συνεργασία με το ΤΑΙΠΕΔ, χωρίς την οποία δεν θα είχαμε κλείσει όλα τα ανοιχτά θέματα που ανέκυπταν σχεδόν καθημερινά.

 

Καταφέραμε να περάσουμε, με ελάχιστους κλυδωνισμούς, μέσα από μια κατάσταση παρατεταμένης αβεβαιότητας, χωρίς να βλάψουμε την καθημερινή λειτουργία αλλά και τα ευρύτερα συμφέροντα της εταιρίας.


Θέλω να βεβαιώσω ότι η ΕΜΜΑ ΔΕΛΤΑ θα παραλάβει τη διοίκηση, με το καλό, στην πιο ακμαία περίοδο της εταιρίας.

 

Εφοδιασμένη με ένα πλούσιο και φιλόδοξο «πορτοφόλι» νέων ευκαιριών ανάπτυξης και προόδου, για το καλό όλων των μετόχων, των υπαλλήλων, των πρακτόρων, αλλά και το σύνολο της ελληνικής κοινωνίας και της οικονομίας, όπου η ΟΠΑΠ είναι το πιο ζωντανό κύτταρο δράσης».

Τελευταία τροποποίηση στις 18:59 - 12 Αυγ 2013
Copyright © 1999-2022 Premium S.A. All rights reserved.