ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ψηφίστηκε το νομοσχέδιο για τα Κρατικά Λαχεία

15:26 - 29 Αυγ 2013 | ΤΥΧΕΡΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ
Με ονομαστική ψηφοφορία που προκάλεσε ο ΣΥΡΙΖΑ ψηφίσθηκε το νομοσχέδιο για την παραχώρηση της διαχείρισης των Κρατικών Λαχείων.

Η αξιωματική αντιπολίτευση ζήτησε ονομαστική επί της αρχής και των άρθρων του νομοσχεδίου, στο οποίο είχε ενσωματωθεί και βουλευτική τροπολογία, με την οποία ανατίθεται στο Ναυπηγείο Νεωρίου Σύρου η επισκευή δύο πλωτών δεξαμενών του Πολεμικού Ναυτικού.
Στην ψηφοφορία συμμετείχαν 91 βουλευτές. Το νομοσχέδιο ψήφισαν επί της αρχής και των άρθρων 56 Βουλευτές, ενώ 35 το καταψήφισαν. Η τροπολογία για το Νεώριο Σύρου (που είχε κατατεθεί από τον Βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Π. Ρήγα και έγινε δεκτή από τον Υπουργό Οικονομικών Γ. Στουρνάρα) εγκρίθηκε με 58 υπέρ, 10 κατά και 23 παρών
Η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ ψήφισαν «ναι» σε όλα. Ο ΣΥΡΙΖΑ «όχι» στο νομοσχέδιο και «παρών» στην τροπολογία. Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες «όχι» στο νομοσχέδιο, αλλά υπερψήφισαν την τροπολογία. Η Χρυσή Αυγή «όχι» σε όλα. Η ΔΗΜΑΡ «ναι» στο νομοσχέδιο και «παρών» στην τροπολογία. Το ΚΚΕ «όχι» σε όλα. Οι ανεξάρτητοι Βουλευτές Γ. Κασαπίδης και Π. Μουτσινάς ψήφισαν «όχι» στο νομοσχέδιο, αλλά υπερψήφισαν την τροπολογία.

Copyright © 1999-2020 Premium S.A. All rights reserved.