ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Iντραλότ: Τεχνολογικός πάροχος στο στοίχημα της Ταϊβάν

11:37 - 09 Σεπ 2013 | ΤΥΧΕΡΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ
Η INTRALOT, ως βασικός μέτοχος του κοινοπρακτικού σχήματος LotRich Information Co., Ltd., επελέγη κατόπιν διαγωνισμού ως τεχνολογικός πάροχος από την Taiwan Sports Lottery Corporation (TSLC).

Η INTRALOT προσέφερε στην TSLC όλη την απαραίτητη υποστήριξη για τη συμμετοχή και επικράτησή της στο διαγωνισμό για την δεκαετή άδεια διαχείρισης της Sports Lottery, η οποία οργανώνει και διεξάγει στοίχημα στη χώρα. Στο διαγωνισμό απαραίτητη προϋπόθεση και κριτήριο για την επιλογή του αναδόχου ήταν η επάρκεια και η εμπειρία του τεχνολογικού παρόχου. Το νέο δεκαετές συμβόλαιο παροχής τεχνολογίας για την οργάνωση και διεξαγωγή στοιχήματος της INTRALOT θα ξεκινήσει στις αρχές του 2014 με ισχύ έως το τέλος του 2023.

 

Η INTRALOT ως ο τεχνολογικός πάροχος της TSLC θα προσφέρει όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό και το λειτουργικό για την επιτυχή 10ετή λειτουργία της Sports Lottery,  την πλατφόρμα LOTOS™ Horizon, την πλατφόρμα B-On, την πλατφόρμα στοιχήματος iFlex και το κεντρικό σύστημα της INTRALOT LOTOS™ O/S. Η INTRALOT θα παρέχει ακόμα 1.200 τερματικά τελευταίας τεχνολογίας Photon, τα οποία θα εγκατασταθούν σε σημεία πώλησης σε όλη τη χώρα, 1.200 LOTOS™ HORIZON Multimedia Controllers (LHMC) για την προβολή πληροφοριών για το στοίχημα, καθώς και όλες τις σχετικές υπηρεσίες συντήρησης και υποστήριξης των συστημάτων και του λογισμικού. Θα παρέχει επίσης,  σε συνεργασία με τα υπόλοιπα μέλη της κοινοπραξίας, υπηρεσίες συντήρησης των τερματικών στα σημεία πώλησης σε όλη τη χώρα.

 

“Η TSLC έχει λάβει τη 10ετή άδεια για τη διοργάνωση του  αθλητικού στοιχήματος στην Ταϊβάν. Έχοντας ως τεχνολογικό συνεργάτη την INTRALOT, η TSLC θα προάγει το αθλητικό στοίχημα στη χώρα. Με καλύτερες και πιο ευέλικτες τεχνολογικές υπηρεσίες, η TSLC θα μπορεί να προσφέρει καλύτερες υπηρεσίες αθλητικού στοιχήματος στη χώρα. Πιστεύουμε ότι υπό τη διαχείριση της TSLC και την τεχνολογική υποστήριξη της INTRALOT η αγορά του αθλητικού στοιχήματος στην Ταϊβάν θα σημειώσει σημαντική ανάπτυξη”, δήλωσε εκπρόσωπος της Taiwan Sports Lottery Corporation.

 

Ο κ. Μάριος Μητρομάρας, General Manager Asia της INTRALOT και Πρόεδρος της LotRich, δήλωσε: “Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι με το νέο συμβόλαιο παροχής τεχνολογίας για το στοίχημα στην Ταϊβάν. Η ηγέτιδα θέση μας στη διοργάνωση και διεξαγωγή στοιχήματος διεθνώς, σε συνδυασμό με τη σημαντική γνώση της τοπικής αγοράς, καθώς δραστηριοποιούμαστε στην Ταϊβάν από το 2006, οδήγησαν στην απόφαση της TSLC να επιλέξει την INTRALOT ως τεχνολογικό πάροχο. Το νέο δεκαετές συμβόλαιο, το οποίο προστίθεται στο πλούσιο χαρτοφυλάκιο συμβολαίων που έχουμε στην περιοχή, σε συνέχεια και του δεκαετούς συμβολαίου τεχνολογίας που υπογράψαμε το Μάιο με την ChinaTrust Commercial Bank για τη Λοταρία της Ταϊβάν, ενδυναμώνει περαιτέρω την σημαντική μας παρουσία μας στην αγορά της Ασίας.”

 

Ο κ. Δημήτρης Μαρκάκης, General Manager της LotRich, δήλωσε: “Υποστηρίξαμε τους μετόχους της TSLC καθ’ όλη τη διάρκεια της διαγωνιστικής διαδικασίας και είμαστε πολύ ικανοποιημένοι που ο πελάτης μας επικράτησε στο διαγωνισμό. Μαζί με την TSLC θα προσφέρουμε πρωτοποριακές στοιχηματικές λύσεις και συναρπαστικά παιχνίδια, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στις αρχές της υπεύθυνης συμμετοχής στα τυχερά παιχνίδια (responsible gaming). Με την προηγμένη τεχνολογία μας, έχουμε στόχο να εξελίξουμε περαιτέρω την αγορά τυχερών παιχνιδιών της Ταϊβάν και να προσφέρουμε στους παίκτες της χώρας μοναδικές ψυχαγωγικές εμπειρίες.”

Τελευταία τροποποίηση στις 15:07 - 09 Σεπ 2013
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.