ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Νέο κουπόνι στο Πάμε Στοίχημα, διεθνής πιστοποίηση για τον ΟΠΑΠ

11:03 - 23 Σεπ 2015 | ΤΥΧΕΡΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ
Νέο κουπόνι στο Πάμε Στοίχημα, διεθνής πιστοποίηση για τον ΟΠΑΠ
Νέο κουπόνι με περισσότερες επιλογές στο «Πάμε Στοίχημα» λανσάρει ο ΟΠΑΠ. Το νέο κουπόνι περιλαμβάνει διπλάσιους αγώνες, που μπορούν να φτάσουν και τους 1500, σε εβδομαδιαία βάση, με περισσότερες από 80 επιλογές στοιχήματος στα δημοφιλή παιχνίδια.

Για πιο «ενδιαφέρουσα παικτική εμπειρία κάνει λόγο ο ΟΠΑΠ» καθώς το νέο κουπόνι έχει τη μορφή περιοδικού και καλύπτει όλες τις ανάγκες των παικτών. Στο εξώφυλλο παρουσιάζονται οι πιο δημοφιλείς αγώνες, ενώ περιλαμβάνονται αναλυτικά όλα τα μεγάλα παιχνίδια των δημοφιλέστερων διοργανώσεων για τα οποία παρέχονται και επιπλέον 12 στοιχηματικές επιλογές.  

Στο μεταξύ, λίγες ημέρες νωρίτερα ο Ομιλος ΟΠΑΠ και η Ελληνικά Λαχεία πιστοποιήθηκαν από το διεθνή οργανισμό World Lottery Association (WLA) για τις αρχές Υπεύθυνου Παιχνιδιού, που εφαρμόζουν στην καθημερινή λειτουργία τους.

Πρόκειται για τις μοναδικές ελληνικές εταιρίες που έχουν λάβει πιστοποίηση Επιπέδου 3, με ανώτατο το Επίπεδο 4, ως επιβεβαίωση της δέσμευσης του Ομίλου OΠΑΠ στην προστασία του καταναλωτή, αποτελώντας έτσι οργανισμό - πρότυπο στον κλάδο των τυχερών παιχνιδιών στην Ελλάδα, σύμφωνα με την ανακοίνωση του Ομίλου.

«Με γνώμονα τη δημιουργία ενός ασφαλούς περιβάλλοντος για τους καταναλωτές, τους εργαζομένους, και τους συνεργάτες του ο ΟΠΑΠ εξακολουθεί να θεσπίζει οικειοθελώς κανόνες και να αναλαμβάνει αυστηρές δεσμεύσεις, επιδιώκοντας να κρατήσει ζωντανή τη χαρά του παιχνιδιού», σημειώνεται στην ανακοίνωση.

«Είμαστε πραγματικά υπερήφανοι που το World Lottery Association επιβράβευσε τη στρατηγική μας», δήλωσε σχετικά ο επικεφαλής του Ομίλου Καμίλ Ζίγκλερ.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.