ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Περισσότερες δυνατότητες για τους παίκτες του ΟΠΑΠ

10:38 - 01 Σεπ 2016 | ΤΥΧΕΡΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ
Περισσότερες δυνατότητες για τους παίκτες του ΟΠΑΠ
Η ενίσχυση της παρουσίας του στο διαδίκτυο, η παροχή υπηρεσιών πληρωμών που δεν αφορούν μόνο στα τυχερά παιχνίδια, νέα παιχνίδια, η δυνατότητα συμμετοχής σε διεθνείς λοταρίες και η επαναφορά των VLTs περιλαμβάνονται στα σχέδια της διοίκησης του ΟΠΑΠ για το μέλλον του οργανισμού.

 

 

Ο νέος διευθύνων σύμβουλος του OΠΑΠ Damian Cope παρουσίασε σε αναλυτές και επενδυτές του Οργανισμού τις αλλαγές που πργοραμματίζει θέτοντας τις προτεραιότητες έως το 2020. προωθεί σειρά αλλαγών, όπως προκύπτει τόσο από την παρουσίαση στους αναλυτές των αποτελεσμάτων εξαμήνου, όσο και από εκτενέστατη ανάλυση της νέας στρατηγικής του οργανισμού.

Αναφέρθηκε στην ανάγκη βελτίωσης της σχέσης με τους πελάτες, τις επενδύσεις στο δίκτυο, την ανάπτυξη του προσωπικού, τη δημιουργία ενός χαρτοφυλακίου προϊόντων και υπηρεσιών «παγκόσμιας κλάσης», την αξιοποίηση των τελευταίων τεχνολογικών τάσεων, την ενίσχυση των σχέσεων με την κοινωνία, την περαιτέρω αξιοποίηση του ισχυρού brand του OΠΑΠ και τη δημιουργία «υγιούς σχέσης» με το δημόσιο, τη ρυθμιστική αρχή και άλλους φορείς.

Στα σκαριά βρίσκεται ένα νέο πρόγραμμα μέσω του οποίου θα παρέχονται προνόμια και κίνητρα στους τακτικούς παίκτες, καθώς και πρωτοβουλίες ώστε το προσωπικό του οργανισμού να κατανοήσει καλύτερα τις σχέσεις με τους πελάτες.

Damian Cope

Η αναβάθμιση των τεχνολογικών συστημάτων, η εγκατάσταση αυτοματοποιημένων μηχανών για τους παίκτες από το πρώτο εξάμηνο του 2017, καθώς και η επέκταση των πρακτορείων του OΠΑΠ σε νέες υπηρεσίες εκτός των τυχερών παιχνιδιών, με αξιοποίηση της θυγατρικής Payzone είναι τα βασικά σημεία παρέμβασης στο πλαίσιο της ενίσχυσης του δικτύου του ΟΠΑΠ. Στην ίδια κατηγορία εντάσσεται και η περαιτέρω βελτίωση των σχέσεων με τους πράκτορες και η αναβάθμιση της ψυχαγωγίας εντός των πρακτορείων.

 

Στο «μέτωπο» των παιχνιδιών, η διοίκηση του OΠΑΠ προωθεί, μεταξύ άλλων, την άμεση αξιολόγηση των υφιστάμενων παιχνιδιών, τη βελτίωση της τιμολόγησης ορισμένων εξ αυτών και την ενίσχυση της παρουσίας του ομίλου στο διαδίκτυο.

 

Πράλληλα βρίσκεται σε συζητήσεις για να προωθήσει την συμμετοχή Ελλήνων σε διεθνείς λοταρίες, ενώ προωθεί και την παροχή «Εικονικών Τυχερών Παιχνιδιών» (Virtual Games) από το πρώτο εξάμηνο του 2017, στα οποία οι παίκτες μπορούν να συμμετάσχουν μέσω υπολογιστών, φορητών συσκευών κ.λπ.

 

Τα νέα προϊόντα και υπηρεσίες χρειάζονται και σοβαρές επενδύσεις σε τεχνολογία, με τον κ. Cope να επισημαίνει επενδύσεις που θα προσφέρουν πολλαπλές επιλογές πληρωμών για τους παίκτες. Ένα παράδειγμα είναι η δυνατότητα των παικτών μέσω Διαδικτύου για γρήγορη πληρωμή ή παραλαβή των κερδών μέσω του δικτύου των πρακτορείων.

 

Τελευταία τροποποίηση στις 11:21 - 01 Σεπ 2016
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.