ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Δημοπρασία 23 καθαρόαιμων αλόγων στο Μαρκόπουλο

17:59 - 20 Σεπ 2016 | ΤΥΧΕΡΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ
Δημοπρασία 23 καθαρόαιμων αλόγων στο Μαρκόπουλο
Σε δεύτερη δημοπρασία, αυτή τη φορά 23 καθαρόαιμων αλόγων, προχωρεί η εταιρεία Ιπποδρομίες ΑΕ, θυγατρική του ΟΠΑΠ. Στόχος είναι η αύξηση του ιππικού πληθυσμού και την αναζωογόνηση του ανταγωνισμού στις κούρσες στο Μαρκόπουλο.

Η εταιρεία, όπως και στην επιτυχημένη δημοπρασία του Δεκεμβρίου 2015, έτσι και τώρα, απέκτησε από το εξωτερικό τους καθαρόαιμους ίππους τους οποίους θα διαθέσει με δημοπρασία στο Ολυμπιακό Ιππικό Κέντρο στο Μαρκόπουλο την Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου.

 
Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, τις τελευταίες ημέρες οι εγκαταστάσεις στο Μαρκόπουλο είναι πόλος έλξης για δεκάδες παλαιούς αλλά και νέους υποψήφιους ιδιοκτήτες, οι οποίοι επιθυμούν να αποκτήσουν ένα άλογο ιπποδρομιών.
 
Με το πληροφοριακό υλικό που τους έδωσε η Ιπποδρομίες ΑΕ, πολλοί επισκέφθηκαν το προηγούμενο Σάββατο τις εγκαταστάσεις στο Μαρκόπουλο, ώστε να δουν από κοντά την παρουσίαση των καθαρόαιμων και να προετοιμασθούν για τη μέρα της δημοπρασίας.
 
Οι ενδιαφερόμενοι, έχουν ευκαιρία να τα δουν από κοντά για δεύτερη φορά το ερχόμενο Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου σε αντίστοιχη ειδική παρουσίαση στις 10:30 το πρωί στους ανατολικούς στάβλους Α37 & Α38. Η εταιρεία καλεί ακόμη μία φορά τους υποψήφιους αγοραστές να έρθουν αυτό το Σάββατο στο Μαρκόπουλο και να ενημερωθούν για τον καθένα από τους νεαρούς ίππους που πρόκειται να δημοπρατηθούν.
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.