ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ιπποδρομίες-ΑΕ: Η Hayley Turner στην παρουσίαση της GBI-Racing στο Μαρκόπουλο

22:59 - 06 Οκτ 2016 | ΤΥΧΕΡΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ
Ιπποδρομίες-ΑΕ: Η Hayley Turner στην παρουσίαση της GBI-Racing στο Μαρκόπουλο
Η Ιπποδρομίες ΑΕ, μέλος του Ομίλου ΟΠAΠ, θα παρουσιάσει το Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2016, στις 11:30, της GBI Racing – Αγγλικές – Ιρλανδικές Ιπποδρομίες, με καλεσμένη την κορυφαία αναβάτρια Haley Turner, μία από τις πλέον επιτυχημένες αναβάτριες παγκοσμίως.

Η πιο επιτυχημένη Αγγλίδα αναβάτρια στην ιστορία, η Hayley Turner,  θα παραστεί το Σάββατο στην ιπποδρομιακή συγκέντρωση στο Μαρκόπουλο ως πρέσβειρα της GBI Racing, με στόχο την περαιτέρω διάδοση και προβολή των Βρετανικών Ιπποδρομιών στην Ελλάδα!

prosklhsh opap

Η ίδια η Hayler Turner, σε δηλώσεις της για το event, τόνισε: «είμαι ενθουσιασμένη με την ευκαιρία που μου δίνεται να γνωρίσω ένα νέο ιπποδρομιακό περιβάλλον όπως αυτό στο Μαρκόπουλο και ευτυχισμένη που συνεργάζομαι με έναν πάροχο όπως η GBI Racing, η οποία προβάλλει τις Βρετανικές Ιπποδρομίες ανά τον Κόσμο».

Ο Εμπορικός Διευθυντής της GBI, Clive Cottrell με τη σειρά του δήλωσε: «Η επικείμενη επίσκεψη της Hayley στην Ελλάδα έχει ήδη δημιουργήσει αίσθηση και ενθουσιασμό. Η GBI Racing TV προωθεί το σπορ των Βρετανικών Ιπποδρομιών δίνοντας εικόνα σε κάθε γωνιά του Κόσμου, και η Hayley είναι το κατάλληλο άτομο για να ενισχύσει αυτήν την προσπάθεια».

Η GBI Racing έχει υπογράψει συμφωνία με την ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ ΑΕ-θυγατρική του ΟΠAΠ-η οποία διατηρεί το αποκλειστικό δικαίωμα διοργάνωσης ιπποδρομιών στην Ελλάδα και του σχετικού ως προς αυτές Στοιχήματος.Αυτή η συνεργασία σημαίνει ότι οι Βρετανικές και Ιρλανδικές ιπποδρομίες θα προβληθούν περαιτέρω μέσω του συνεχώς διευρυνόμενου δικτύου του ΟΠAΠ.

Ο C.O.O της ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ Α.Ε κ. Κώστας Αλεξόπουλος τέλος σε δηλώσεις του είπε: «Είμαστε ευτυχείς που προσφέρουμε στους Έλληνες φίλιππους Αγγλικές και Ιρλανδικές ιπποδρομίες, οι οποίες έχουν τεράστια παράδοση, ιστορία και είναι ιδιαιτέρως δημοφιλείς στην Ελλάδα. Η συνεργασία μας αυτή είναι μέρος ενός ευρύτερου στρατηγικού σχεδιασμού με στόχο την περαιτέρω διάδοση του σπορ των ιπποδρομιών στην χώρα καθώς και την προσφορά μιας μοντέρνας παικτικής εμπειρίας στο ευρύ κοινό».

Η Hayley Turner θα έχει έναν αριθμό επαφών και συνεντεύξεων με εκπροσώπους του εγχώριου Τύπου και της Τηλεόρασης ενώ θα είναι επίσης η σταρ-προσκεκλημένη για μια πρώτη προβολή του QIPCO British Champions Day, που θα αποτελέσει μια σημαντικότατη στοιχηματική ευκαιρία στην Ελλάδα.

To who is who της Hayley Turner

Γεννημένη στις 03/01/1983, έγινε η πρώτη γυναίκα που κατακτά Αγγλική Γκρουπ-1 ιπποδρομία ως αναβάτης, η πρώτη που κατάφερε 100 νίκες σε 1 ημερολογιακό έτος, ενώ το 2016 της απεδόθη τίτλος τιμής (ΟΒΕ) από την Αυτής Μεγαλειότητα.

Λίγα λόγια για τις Αγγλικές - Ιρλανδικές ιπποδρομίες

Η Αγγλία (και το Ηνωμένο Βασίλειο γενικότερα) αποτελεί τον… παράδεισο των ιπποδρομιών. Η βρετανική κουλτούρα παραμένει προσηλωμένη στις ιπποδρομίες, γεγονός που μπορεί να επιβεβαιωθεί και από το πλήθος διοργανώσεων και φεστιβάλ που διεξάγεται καθ' όλη τη διάρκεια του χρόνου στην αγγλική ύπαιθρο. Φυσικά, η λατρεία των Άγγλων για τις ιπποδρομίες δεν είναι νέο φαινόμενο. Η Αγγλία διαθέτει πλούσια ιστορία στις ιπποδρομίες, με ιστορικά ιπποδρόμια και διοργανώσεις, θρύλους του αθλήματος και, φυσικά, άφθονη δράση, θέαμα και στοιχήματα.

Αποτελούν το δεύτερο δημοφιλέστερο άθλημα στη χώρα –βάσει προσέλευσης θεατών- μετά το ποδόσφαιρο, ενώ είναι ένα από τα αρχαιότερα σπορ στη Γηραιά Αλβιώνα, με επίσημη ιστορία πολλών αιώνων. Τα μεγαλύτερα ιπποδρομιακά γεγονότα της Μεγάλης Βρετανίας, όπως το Royal Ascot και το Cheltenham Festival, αποτελούν ημερομηνίες –σταθμούς κάθε χρόνο για την αθλητική και κοινωνική κοινότητα της χώρας!

Τα κυριότερα είδη ιπποδρομιών στη Μ. Βρετανία είναι οι επίπεδες κούρσες (flat-χωρίς εμπόδια) και το National Hunt (Steeplchase - με εμπόδια), ενώ υπάρχει και μία τρίτη κατηγορία, το National Hunt Flat, το οποίο αποτελεί έναν συνδυασμό των παραπάνω, δηλαδή κούρσα χωρίς εμπόδια, υπό τους κανονισμούς όμως  του National Hunt.  Η πλειονότητα των αγώνων στην Αγγλία, διεξάγεται σε γρασίδι (turf), αντί για συνθετικό γήπεδο (παντός καιρού).

Οι παραπάνω κατηγορίες τελούν υπό την αιγίδα της βρετανικής ομοσπονδίας ιπποδρομιών (British Horseracing Authority) και τη βρετανική κυβέρνηση, ενώ υφίστανται, σε μικρότερη κλίμακα, και κούρσες με αμαξίδια (harness), που υπάγονται στο British Harness Racing Society.

Τελευταία τροποποίηση στις 23:10 - 06 Οκτ 2016
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.