ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ΟΣΕΚΑ: Η πιο δυνατή ομάδα μπάσκετ, μεγάλος νικητής στο AntetokounBros-Event

10:35 - 27 Ιουν 2017 | ΤΥΧΕΡΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ
ΟΣΕΚΑ: Η πιο δυνατή ομάδα μπάσκετ, μεγάλος νικητής στο AntetokounBros-Event
Το πιο δυνατό χειροκρότημα από τους 15.000 φιλάθλους του κατάμεστου ΟΑΚΑ εισέπραξαν οι αθλητές της Ομοσπονδίας Σωματείων Ελλήνων Καλαθοσφαιριστών με Αμαξίδιο (ΟΣΕΚΑ), που έπαιξαν σε ένα αγώνα μεταξύ τους, στο πλαίσιο του AntetokounBros Event.

Μέγας χορηγός της ΟΣΕΚΑ είναι ο ΟΠΑΠ στηρίζοντας τις προσπάθειες των αθλητών και τη διεθνή τους πορεία.

Όπως και στη Θεσσαλονίκη, έτσι και στην Αθήνα οι αθλητές της ΟΣΕΚΑ έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, και οι φίλοι του μπάσκετ πήραν μια γεύση από τις δυνατές στιγμές των παγκόσμιων αναμετρήσεων όπου συμμετέχουν.

Το τζάμπολ στον ξεχωριστό αυτόν αγώνα έκανε η μητέρα των αδερφών Αντετοκούνμπο, Βερόνικα.

 

οσεκα2

Το τζάμπολ στον αγώνα της ΟΣΕΚΑ από τη μητέρα των αδερφών Αντετοκούνμπο, Βερόνικα

 

Σε δηλώσεις τους μετά το τέλος του αγώνα οι αθλητές τους Ομοσπονδίας Σωματείων Ελλήνων Καλαθοσφαιριστών με Αμαξίδιο (ΟΣΕΚΑ) τόνισαν πόσο σημαντική είναι η υποστήριξή τους από τον ΟΠΑΠ.

Γιάννης Ακουμιανάκης, αθλητής ΟΣΕΚΑ:  «Πολλά ευχαριστώ στον ΟΠΑΠ για τη χορηγία που έκανε στην Ομοσπονδία και στα αδέλφια Αντετοκούνμπο που έρχονται και κάνουν αυτά τα event».

Γιάννης Χαλδαίος, αθλητής ΟΣΕΚΑ: «Ευχαριστούμε τον ΟΠΑΠ που βρίσκεται αυτή τη δύσκολη στιγμή δίπλα μας».

Πετρ Ματεγιόφσκι, Chief Customer Officer ΟΠΑΠ: «Πρόκειται για μια εκπληκτική εμπειρία αλλά και μια ξεχωριστή γιορτή του μπάσκετ. Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι που ο ΟΠΑΠ αποτελεί μέρος της και παρέχουμε αυτή τη μοναδική εμπειρία στους πελάτες μας».

Παναγιώτης Γιαννάκης, προπονητής μπάσκετ: «Ο κόσμος λατρεύει το παιχνίδι, θυμάται πάντα έντονα στιγμές που τον έκαναν να αισθανθεί διαφορετικά και χαιρόμαστε γι αυτό. Και χαιρόμαστε γιατί το γήπεδο είναι γεμάτο πιτσιρικάδες».

Δημήτρης Διαμαντίδης, πρώην διεθνής καλαθοσφαιριστής: «Σίγουρα είναι μεγάλη βοήθεια που ο ΟΠΑΠ είναι χορηγός σε αυτό το event που είναι πολύ όμορφο. Μακάρι να συνεχίσουν να γίνονται αυτά τα event».

Θοδωρής Παπαλουκάς, πρώην διεθνής καλαθοσφαιριστής: «Συγχαρητήρια στα παιδιά που μας δίνουν μαθήματα και συγχαρητήρια και στον ΟΠΑΠ που στηρίζει αυτή την προσπάθεια».

 

οσεκα1

Οι αθλητές της ΟΣΕΚΑ με τους υπόλοιπους συμμετέχοντες στο τουρνουά και τους αδελφούς Αντετοκούνμπο

 

Μοναδική εμπειρία από τον ΟΠΑΠ

Το Antetokounbros Events 2017, που διοργανώθηκε από το site Eurohoops.net, θα μείνει αξέχαστο στους τέσσερις τυχερούς του διαγωνισμού του ΟΠΑΠ που έζησαν μια μοναδική εμπειρία στο ΟΑΚΑ, συμμετέχοντας σε αγώνα 3 vs 3, με συμπαίκτες τους τον Γιώργο Πρίντεζη και τον Νίκο Χατζηβρέττα και προπονητές τους Γιάννη και Θανάση Αντετοκούνμπο!

 

 

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.