ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ικανοποιημένοι οι αναλυτές από τα αποτελέσματα του ΟΠΑΠ. Τι λένε οι ξένοι

11:06 - 22 Μαρ 2007 | ΤΥΧΕΡΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ
Στην τηλεδιάσκεψη που θα γίνει σήμερα στις 17:00 στρέφεται τώρα το ενδιαφέρον καθώς τα αποτελέσματα του ΟΠΑΠ ήταν σύμφωνα με τις εκτιμήσεις. Κατά τη διάρκεια της τηλεδιάσκεψης αναμένεται να δοθούν διευκρινήσεις για την πορεία του Πάμε Στοίχημα τον Φεβρουάριο, για την πρόοδο της ανάληψης της λειτουργίας του παιχνιδιού από τον ΟΠΑΠ και για της εξελίξεις στο διαγωνισμό για τα τερματικά.

Συνολικά τα αποτελέσματα του ΟΠΑΠ ήταν σύμφωνα με τις συγκλίνουσες εκτιμήσεις, αναφέρει η Marfin στο πρωινό της σχόλιο, λόγω της συνεχιζόμενης επιτυχίας που σημειώνει το ”ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ”, σαν αποτέλεσμα της σειράς μέτρων αναζωογόνησης του παιχνιδιού, της εξαιρετικής επίδοσής του κατά τη διάρκεια του Παγκοσμίου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου και της εισαγωγής ελληνικών ομάδων στο κουπόνι του παιχνιδιού, αλλά και της ανάκαμψης που σημείωσε το ΚΙΝΟ στη διάρκεια του τρίτου τριμήνου.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις λέει η Proton πως ήταν τα αποτελέσματα, ενώ την ίδια εκτίμηση διατυπώνει και η Εθνική ΑΧΕ.

Λίγο υψηλότερο των εκτιμήσεων της Eurocorp ήταν το μέρισμα που ανακοινώθηκε, ενώ σε επίπεδο κερδοφορίας τα αποτελέσματα ήταν σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της ΑΧΕ.

Θα είμαστε αγοραστές στον ΟΠΑΠ αναφέρει η Πειραιώς, ενώ τονίζει πως θα αναθεωρήσει προς τα πάνω την τιμή στόχο των 30,3 ευρώ και τις εκτιμήσεις που έχει για τα κέρδη.

Διατηρεί την τιμή στόχο των 30 ευρώ και τη σύσταση διακράτησης υψηλού ρίσκου ενόψει της τηλεδιάσκεψης η Citigroup. Στην έκθεσή της με τίτλο Στοίχημα για ένα καλύτερο 2007 αναφέρει πως της αρέσει η ισχυρή αύξηση του ΚΙΝΟ. Δεν της αρέσει η αύξηση του κόστους (κυρίως λόγω του Joker) αλλά και η αύξηση μέσω bonus σε μεσαία στελέχη. Επίσης η καθυστέρηση στον διαγωνισμό δημιουργεί ανησυχίες σημειώνει ο οίκος.

Εντός των εκτιμήσεων ήταν τα αποτελέσματα σύμφωνα με την CreditSuisse, ενώ οι επιδόσεις από το ΚΙΝΟ ήταν ανώτερες των εκτιμήσεων του οίκου. Σε γενικές γραμμές τα αποτελέσματα ήταν ικανοποιητικά με ενθαρρυντικά σχόλια. Σύμφωνα με το χθεσινό κλείσιμο η μετοχή διαπραγματεύεται 14,6 φορές τα εκτιμώμενα κέρδη του 2007 και με εκτιμώμενη μερισματική απόδοση 6,5%. Ο οίκος διατηρεί την ουδέτερη σύσταση με τιμή στόχο τα 29 ευρώ.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.