ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Αναμέτρηση των «ισχυρών» στο Μαρκόπουλο για το Τρόπαιο Μαρτίου

11:37 - 02 Μαρ 2018 | ΤΥΧΕΡΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ
Αναμέτρηση των «ισχυρών» στο Μαρκόπουλο για το Τρόπαιο Μαρτίου
Οκτώ συναρπαστικές αναμετρήσεις, ανάμεσά τους και η κούρσα των «ισχυρών» για το Τρόπαιο Μαρτίου, περιλαμβάνονται στο σημερινό πρόγραμμα των ελληνικών ιπποδρομιών στο Μαρκόπουλο.

Το Τρόπαιο Μαρτίου - η έβδομη ιπποδρομία του προγράμματος - είναι σίγουρο ότι θα τραβήξει τα βλέμματα όλων των φιλίππων, καθώς δέκα από τους καλύτερους τετραετείς ίππους διεκδικούν τη δεύτερη νίκη τους και αναμένεται να χαρίσουν μια συγκλονιστική άφιξη.

Με ενδιαφέρον αναμένεται και η κόντρα επτά φοράδων στην τέταρτη ιπποδρομία, που αναζητούν τη δεύτερη νίκη της καριέρας τους, με τέσσερις από αυτές να προέρχονται από νίκη στην τελευταία τους συμμετοχή.

Η αναμέτρηση της έκτης ιπποδρομίας, ανάμεσα σε δέκα καθαρόαιμους ίππους, αναμένεται επίσης συγκλονιστική, με τους ΠΑΡΤΥ ΤΑΪΓΚΕΡ και ΧΑΒΙΛΝΤΑΡ να τίθενται αντιμέτωποι με άλλους ισχυρούς αντιπάλους.

Για ακόμη μία ιπποδρομιακή συγκέντρωση θα κάνουν την παρθενική τους εμφάνιση στο Μαρκόπουλο ίπποι που προέρχονται από το εξωτερικό, όπως ο πενταετής ΕΣΚΑΝΤΑΡΙ της τρίτης ιπποδρομίας και η τετραετής ΣΑΟΥΘ ΣΗ ΜΠΕΛ της πέμπτης ιπποδρομίας. Πρεμιέρα θα κάνει και ο τετραετής ΖΕΦΥΡ ΜΑΤΖΙΚ στη δεύτερη κούρσα.

Οι ιπποδρομίες θα ξεκινήσουν στις 17:00 και, εκτός από πλούσιο θέαμα, υπόσχονται μεγάλα κέρδη στους παίκτες του ιπποδρομιακού στοιχήματος. Όσοι βρεθούν στο Μαρκόπουλο, μπορούν να παρακολουθήσουν το πρόγραμμα των ιπποδρομιών από το μπαρ του 5ου ορόφου, που θα είναι ανοιχτό καθ’ όλη τη διάρκεια της βραδιάς.

Τελευταία τροποποίηση στις 11:52 - 02 Μαρ 2018
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.