ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Νέες συλλήψεις για παράνομο τζόγο στη Θεσσαλονίκη

10:14 - 09 Μαρ 2018 | ΤΥΧΕΡΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ
Νέες συλλήψεις για παράνομο τζόγο στη Θεσσαλονίκη
Συνεχίζεται με αμείωτη ένταση η μεγάλη επιχείρηση-«σκούπα» της Ελληνικής Αστυνομίας για την πάταξη του παράνομου τζόγου.

Ύστερα από έφοδο σε κατάστημα σε περιοχή της Θεσσαλονίκης εξαρθρώθηκε «μίνι» καζίνο, όπου διεξάγονταν παράνομα τυχερά παιχνίδια τύπου «φρουτάκια». Οι επιχειρήσεις της ΕΛ.ΑΣ. και οι συλλήψεις για υποθέσεις παράνομου τζόγο στην πόλη της Θεσσαλονίκης και στη Βόρεια Ελλάδα γενικότερα, αυξάνονται συνεχώς.  Η ΕΛ.ΑΣ. έχει εξαπολύσει ανελέητο «κυνηγητό» στην προσπάθεια να αντιμετωπιστεί ένα μείζον πρόβλημα της τοπικής κοινωνίας. Αξίζει να σημειωθεί, ότι περισσότερες από 35 συλλήψεις έχουν πραγματοποιηθεί σε πόλεις και περιοχές της Β. Ελλάδας από την αρχή του έτους.

Όπως ανακοίνωσε η ΕΛ.ΑΣ., για την υπόθεση συνελήφθησαν 31χρονη, υπήκοος Βουλγαρίας, και δύο θαμώνες- παίκτες, ηλικίας 37 και 38 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για παραβάσεις της νομοθεσίας για τα παίγνια. Οι κατηγορούμενοι οδηγήθηκαν στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

Στο κατάστημα  είχαν εγκατασταθεί δύο ηλεκτρονικοί υπολογιστές, οι οποίοι εμφάνιζαν στην οθόνη τους τυχερά παιχνίδια τύπου «φρουτάκια» και μονάδες πονταρίσματος που υποδήλωναν τη δυνατότητα οικονομικής συναλλαγής.

Στη διάρκεια της έρευνας που διεξήγαγε η ΕΛ.ΑΣ. βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

·         κεντρική μονάδα ηλεκτρονικού υπολογιστή (server),

·         Δύο ηλεκτρονικοί υπολογιστές, με τα παρελκόμενά τους

·         1.625 ευρώ

Μπορείτε να βρείτε τη σχετική ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.εδώ.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.