ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Νέος Group Chief Commercial Officer στην INTRALOT

19:50 - 15 Απρ 2019 | ΤΥΧΕΡΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ
Νέος Group Chief Commercial Officer στην INTRALOT
Η INTRALOT ανακοινώνει ότι ο κ. Φώτης Κωνσταντέλλος αναλαμβάνει καθήκοντα Group Chief Commercial Officer στην INTRALOT και ο κ. Εδουάρδος Γκερέκος καθήκοντα Group Director of Human Resources, με ισχύ από τις 15 Απριλίου 2019.

Ο κ. Κωνσταντέλλος εντάχθηκε στην INTRALOT πριν από τέσσερα χρόνια έχοντας υπό την ευθύνη του την εξέλιξη των προϊόντων της εταιρίας, την αναβάθμιση της εμπειρίας των πελατών, καθώς και την επίβλεψη της Διεύθυνσης των διαδικτυακών τυχερών παιχνιδιών. Ως Group Chief Commercial Officer θα είναι υπεύθυνος για τη διαχείριση και την ανάπτυξη του προϊοντικού χαρτοφυλακίου της εταιρίας, το μάρκετινγκ, καθώς και την αναβάθμιση των λύσεων και πλατφορμών για τις λοταρίες. Πριν ενταχθεί στο δυναμικό της INTRALOT, ο κ. Κωνσταντέλλος ήταν Chief Commercial Officer στην Hellas Online, πάροχο τηλεπικοινωνιών, ενώ ξεκίνησε την καριέρα του πριν από 25 χρόνια ως μηχανικός στην Αυστραλία. Έκτοτε, έχει υπηρετήσει σε διάφορες θέσεις, συμπεριλαμβανομένων technical, operations, project management, καθώς και εμπορικής ανάπτυξης στους παρόχους τηλεπικοινωνιών Vodafone και Wind.

Ο κ. Γκερέκος ως Group Director of Human Resources της INTRALOT, αναλαμβάνει την οργανωτική εξέλιξη της εταιρίας, την αποτελεσματικότητα των εργασιακών μοντέλων της, την ανάπτυξη του ανθρώπινου δυναμικού, καθώς και την προσέλκυση και διατήρηση ταλέντων διασφαλίζοντας το εύρος των δεξιοτήτων και την αφοσίωση του εργατικού δυναμικού. Πριν από την INTRALOT εργάστηκε ως Διευθυντής Ανθρωπίνου Δυναμικού για πάνω από 25 χρόνια στους κλάδους Τηλεπικοινωνιών, Φιλοξενίας, Ψυχαγωγίας και Λιανικής. Έχει υπηρετήσει ως Διευθυντής Ανθρώπινου Δυναμικού στην Hellas Online και Carrefour Marinopoulos και Διευθυντής Ανθρώπινου Δυναμικού στην Continent Hellas Ηypermarket και Club Mediterranee Hellas.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.