ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

H PwC και στην Intralot

09:22 - 26 Ιουν 2019 | ΤΥΧΕΡΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ
Το επιχειρησιακό σχέδιο της Ιntralot ετοιμάζεται σε συνεργασία της εταιρείας με την PwC και έχει τριετή διάρκεια.

Σύμφωνα με όσα υποστήριξε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Intralot, Σωκράτης Κόκκαλης, κατά τη διάρκεια της γενικής συνέλευσης «Το επιχειρησιακό σχέδιο θα δείχνει μια θετική πορεία της εταιρείας για τα επόμενα χρόνια, ώστε να μπορεί να αντιμετωπίσει όλα τα θέματα».

Επιπλέον, ο κ. Κόκκαλης παραδέχθηκε στη χθεσινή ετήσια συνέλευση της Ιntralot πως «το 2018 δεν ήταν μια καλή χρονιά για την εταιρεία», καθώς «συνεχίστηκε μια αρνητική πορεία και με αποκορύφωμα την απώλεια σημαντικών συμβάσεων, με αποτέλεσμα να κρίνεται αναγκαία μια άμεση παρέμβαση». Ο ίδιος, μάλιστα, πρόσθεσε πως «από τον Μάρτιο του 2019, μετά και από την απώλεια του στοιχήματος στην Τουρκία, τον Φεβρουάριο του 2019, ξεκίνησε μια ριζική αναδιοργάνωση της εταιρείας σε όλους τους τομείς».  

Η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση των Μετόχων της INTRALOT πραγματοποιήθηκε την Τρίτη, 25 Ιουνίου 2019 στο Κέντρο Καινοτομίας της εταιρείας στην Αθήνα, όπου παρουσιάστηκαν τα Οικονομικά Αποτελέσματα, η Στρατηγική και οι κύριες Δραστηριότητες του προηγούμενου έτους.

Η INTRALOT ανακοίνωσε ότι θα συνεχίσει να πραγματοποιεί συνεργασίες και να διερευνά συνέργειες με άλλες εταιρείες για να ενισχύσει το προϊοντικό της χαρτοφυλάκιο παράλληλα με την εφαρμογή της στρατηγικής γεωγραφικού προσανατολισμού προς πιο ανεπτυγμένες αγορές.

Η Διοίκηση της INTRALOT παρουσίασε μια ανασκόπηση των οικονομικών αποτελεσμάτων, εστιάζοντας στην ανάγκη βελτίωσης των ταμειακών ροών της εταιρείας μέσω ενός συνδυασμού νέων επιχειρηματικών δραστηριοτήτων, λειτουργικής αποτελεσματικότητας και ευκαιριών οργανικής ανάπτυξης, ενώ ανέλυσε τις κύριες επιχειρηματικές εξελίξεις της εταιρείας κατά τη διάρκεια του έτους, οι οποίες περιλαμβάνουν την ανανέωση των συμβάσεων με τις κρατικές Λοταρίες του New Hampshire, του Wyoming και του New Mexico, καθώς και τις νέες συμβάσεις που υπογράφηκαν με την Camelot για την Κρατική Λοταρία του Illinois, με την Κρατική Λοταρία της Γερμανίας «LOTTO Hamburg GmbH», με την Κρατική Λοταρία της Κροατίας και με την NEDERLANDSE LOTERIJ, τον Οργανισμό της Ολλανδικής Κρατικής Λοταρίας.

Στο πλαίσιο της οργανικής ανάπτυξης, οι πρόσφατες επιτυχίες της νέας εμβληματικής σύμβασης στον Καναδά με τη Λοταρία της British Columbia και η ανανέωση της σύμβασης για το Αθλητικό Στοίχημα στο Μαρόκο, επιπρόσθετα με την εκκίνηση του έργου της Λοταρίας του Illinois στις αρχές του έτους, σηματοδοτούν μερικές από τις πιο σημαντικές επιτυχίες της εταιρείας. Η εταιρεία εργάζεται επίσης εντατικά για να αξιοποιήσει νέες ευκαιρίες στο Οχάιο των ΗΠΑ, στην Τουρκία, στην Ιταλία, στην Αργεντινή και στην Βραζιλία.

Τελευταία τροποποίηση στις 11:19 - 26 Ιουν 2019
Copyright © 1999-2020 Premium S.A. All rights reserved.