ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Intralot και Maltco Lotteries λανσάρουν το U*BET Simulated Reality

17:37 - 17 Ιουλ 2020 | ΤΥΧΕΡΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ
Intralot και Maltco Lotteries λανσάρουν το U*BET Simulated Reality
Στο λανσάρισμα του U*BET Simulated Reality ανακοίνωσαν σήμερα ότι προχωρούν η INTRALOT και η θυγατρική της στην Μάλτα, Maltco Lotteries. Το εν λόγω εγχείρημα περιλαμβάνει μια σειρά αθλητικών γεγονότων που βασίζονται στην τεχνολογία της τεχνητής νοημοσύνης αναφορικά με το ποδόσφαιρο και το τένις. Το νέο προϊόν θα ενισχύσει περαιτέρω το χαρτοφυλάκιο του αθλητικού στοιχηματισμού της Maltco Lotteries στην τοπική αγορά.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της INTRALOT, το νέο προϊόν περιλαμβάνει πληθώρα διαθέσιμων στοιχηματικών επιλογών, πριν και κατά τη διάρκεια των αγώνων, με ζωντανό στοίχημα 90 ολόκληρων λεπτών. Οι Simulated Reality αγώνες, που προσφέρονται από την SPORTRADAR, είναι προσομοιωμένοι αγώνες με τεχνολογία βασισμένη στην τεχνητή νοημοσύνη, αντικατοπτρίζοντας πλήρως τη ροή, τη διάρκεια και τους κανόνες ενός πραγματικού αγώνα. Οι αγώνες αυτοί βασίζονται σε ιστορικά στατιστικά στοιχεία και δεδομένα των πραγματικών ομάδων, που συμμετέχουν στον αντίστοιχο προσομοιωμένο αγώνα, όπου τα αποτελέσματα καθορίζονται από προηγμένους αλγόριθμους, χρησιμοποιώντας μια πιστοποιημένη υποδομή Random Number Generator.

O Διευθύνων Σύμβουλος της Maltco Lotteries, Βασίλης Κασιωτάκης, δήλωσε ότι η εταιρεία είναι ενθουσιασμένη, καθώς συνεχίζει να διευρύνει τη στοιχηματική της προσφορά με καινοτόμα προϊόντα, στοχεύοντας στην προσέλκυση υπαρχόντων και νέων παικτών. «Ως πρωτοπόρα και ηγέτιδα εταιρία διοργάνωσης αθλητικού στοιχήματος στην Μάλτα, νιώθουμε δεσμευμένοι να παρέχουμε πάντα το πιο ολοκληρωμένο στοιχηματικό προϊόν στο εμπορικό μας δίκτυο, προκειμένου να προσφέρουμε μια απαράμιλλη εμπειρία παιχνιδιού. Τα πρακτορεία μας τηρούν όλους τους κανόνες κοινωνικής αποστασιοποίησης και υγιεινής και αποτελούν ένα ασφαλές περιβάλλον. Επιπλέον, παραμένοντας πιστοί στις αρχές για την καταπολέμηση της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες προσφέρουμε μια ποικιλία ελκυστικών παιχνιδιών, σύμφωνα πάντα με τα πρότυπα για το υπεύθυνο παιχνίδι».

«Με την εισαγωγή του U*BET Simulated Reality, συνεχίζουμε να προσφέρουμε λύσεις αθλητικού στοιχηματισμού παγκόσμιας κλάσης στον συνεργάτη μας στη Μάλτα, βοηθώντας τον να ενισχύσει τους δεσμούς εμπιστοσύνης με τους παίκτες του», σχολίασε ο Δρ. Χρήστος Δημητριάδης, Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου INTRALOT.

Το U*BET Simulated Reality θα ξεκινήσει σήμερα, καλύπτοντας τα κορυφαία διεθνή πρωταθλήματα και διαγωνισμούς, όπως η Αγγλική Premier League, η Ιταλική Serie A, η Ισπανική La Liga, η Γερμανική Bundesliga, η Γαλλική Ligue 1, το UEFA Champions League και το Europa League.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το U*BET Simulated Reality, οι παίκτες μπορούν να επισκέπτονται την ιστοσελίδα της εταιρείας, τις σελίδες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης ή να καλούν τη γραμμή βοήθειας της Maltco στο +356 23883333, η οποία είναι ανοιχτή από Δευτέρα έως Κυριακή μεταξύ 06:00 και 20:00.

Τελευταία τροποποίηση στις 17:50 - 17 Ιουλ 2020
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.