ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Δυνατά παιχνίδια στα Κύπελλα Ελλάδας και Αγγλίας

10:40 - 11 Φεβ 2021 | ΤΥΧΕΡΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ
Δυνατά παιχνίδια στα Κύπελλα Ελλάδας και Αγγλίας
Οι πρώτοι αγώνες της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας ολοκληρώνονται την Πέμπτη 11/2..

Στις 15:00 θα ξεκινήσει η τελευταία χρονικά αναμέτρηση, του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Παναθηναϊκό. Και οι 2 προέρχονται από εκτός έδρας επιτυχίες στο Πρωτάθλημα και θέλουν να κάνουν το πρώτο βήμα για την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου. Ο ΠΑΣ Γιάννινα κέρδισε με 1-2 τον Παναιτωλικό και ο Παναθηναϊκός με 2-3 τον Ατρόμητο.

Το Pamestoixima.gr προσφέρει πλήθος στοιχηματικών επιλογών και 0% γκανιότα στον αγώνα ΠΑΣ Γιάννινα-Παναθηναϊκός στην αγορά «Τελικό Αποτέλεσμα» έως την έναρξή του.

Νοκ άουτ αναμετρήσεις για τη φάση των «16»

Στο Κύπελλο Αγγλίας οι αγώνες είναι νοκ άουτ και σε περίπτωση ισοπαλίας θα ακολουθήσει παράταση ενώ αν χρειαστεί η πρόκριση θα κριθεί στα πέναλτι. Σήμερα θα διεξαχθούν τα 2 τελευταία παιχνίδια της φάσης των «16».

Στις 19:30 θα ξεκινήσει ο αγώνας Γουλβς-Σαουθάμπτον και στις 22:00 το παιχνίδι Μπάρνσλεϊ-Τσέλσι. Πολλές είναι οι στοιχηματικές επιλογές που προσφέρει το Pamestoixima.gr και για τις αναμετρήσεις του Κυπέλλου Αγγλίας.

Ο αγώνας Γουλβς-Σαουθάμπτον παίζεται με 0% γκανιότα στην αγορά «Τελικό Αποτέλεσμα» έως την έναρξή του.

Καθημερινά θα βρείτε στο Pamestoixima.gr τριάδες και πολλαπλά σκορ για επιλεγμένους αγώνες. Σήμερα, προσφέρονται τα πολλαπλά σκορ 2-0, 1-1 και 0-1 για τον αγώνα ΠΑΣ Γιάννινα-Παναθηναϊκός, τα πολλαπλά σκορ 1-0, 1-1 και 1-3 για το παιχνίδι Μπάρνσεϊ-Τσέλσι, καθώς και 3 τριάδες.

 

Έρχονται ντέρμπι με πολλές προσφορές

Τα Πρωταθλήματα επιστρέφουν από αύριο και στο πρόγραμμα ξεχωρίζουν τα ντέρμπι της Super League, Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός (Κυριακή, 19:30), της Premier League, Μάντσεστερ Σίτι-Τότεναμ (Σάββατο, 19:30) και της Serie A, Νάπολι-Γιουβέντους (Σάββατο, 19:00) και Ίντερ-Λάτσιο (Κυριακή, 21:45).

Όλα αυτά τα παιχνίδια θα τα βρείτε με 0% γκανιότα στο Pamestoixima.gr στην αγορά «Τελικό Αποτέλεσμα» έως την έναρξή τους.

Στα ντέρμπι Μάντσεστερ Σίτι-Τότεναμ και Ίντερ-Λάτσιο προσφέρεται και το Money Back για το οποίο ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

Με 0% γκανιότα στην αγορά «Τελικό Αποτέλεσμα» έως την έναρξή τους παίζονται ακόμα στο Pamestoixima.gr οι αγώνες Λειψία-Άουγκσμπουργκ (Παρασκευή, 21:30), Απόλλων Σμύρνης-Ατρόμητος (Σάββατο, 19:30) και ΠΑΣ Γιάννινα-ΠΑΟΚ (Δευτέρα, 19:30).

Νέα μέθοδος πληρωμής PayPal

Οι παίκτες του Pamestoixima.gr έχουν πλέον τη δυνατότητα να πραγματοποιούν ασφαλείς ηλεκτρονικές συναλλαγές και μέσω της δημοφιλούς ηλεκτρονικής υπηρεσίας PayPal. Χρησιμοποιώντας τον PayPal λογαριασμό τους, καταθέτουν το ποσό που επιθυμούν εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.