ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ποιες ομάδες θα μείνουν εκτός τετράδας στη Super League;

09:38 - 29 Μαρ 2021 | ΤΥΧΕΡΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ
Ποιες ομάδες θα μείνουν εκτός τετράδας στη Super League;
Το Pamestoixima.gr προσφέρει μακροχρόνια ειδικά στοιχήματα για τα play off του Πρωταθλήματος και το Κύπελλο Ελλάδας

Τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου συνεχίζονται αύριο και μεθαύριο με τα παιχνίδια της 3ης αγωνιστικής των ομίλων. Αμέσως μετά επιστρέφουν τα ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα.

Στη Super League το Σαββατοκύριακο θα διεξαχθεί η 2η αγωνιστική των play off και των play out. Ο Ολυμπιακός έχει ξεφύγει στη βαθμολογία και απομένει να κατακτήσει και μαθηματικά τον τίτλο.

Μεγάλη μάχη γίνεται για τα υπόλοιπα 3 ευρωπαϊκά εισιτήρια, τα οποία διεκδικούν ο Άρης, ο ΠΑΟΚ, η ΑΕΚ, ο Παναθηναϊκός και ο Αστέρας Τρίπολης. Ελπίδες για έξοδο στην Ευρώπη έχει και ο ΠΑΣ Γιάννινα αλλά πρέπει να κατακτήσει το Κύπελλο. Δεύτερη ευκαιρία μέσω του Κυπέλλου έχουν ο ΠΑΟΚ και η ΑΕΚ.

Εκτός Ευρώπης η 5η και η 6η ομάδα της βαθμολογίας

Ανεξάρτητα με το τι θα γίνει στο Κύπελλο θα μείνουν εκτός Ευρώπης οι ομάδες που θα τερματίσουν στην 5η και στην 6η θέση του Πρωταθλήματος. Ποιες δεν θα καταφέρουν να μπουν στην πρώτη τετράδα της Super League;

Το Pamestoixima.gr προσφέρει μακροχρόνιο ειδικό στοίχημα για τις ομάδες που δεν θα τερματίσουν στις πρώτες 4 θέσεις της Super League. Φαβορί για να μείνουν εκτός τετράδας είναι οι ομάδες που βρίσκονται τώρα στην 6η και την 5η θέση, δηλαδή ο Αστέρας Τρίπολης και ο Παναθηναϊκός.

Ο νικητής της Super League χωρίς τον Ολυμπιακό

Μακροχρόνιο ειδικό στοίχημα προσφέρει το Pamestoixima.gr και για τον νικητή της Super League χωρίς τον Ολυμπιακό. Φαβορί είναι ο Άρης, με μικρή διαφορά από τον ΠΑΟΚ και τους ακολουθεί η ΑΕΚ.

Οι παίκτες του Pamestoixima.gr μπορούν να ποντάρουν από τώρα και σε όλα τα παιχνίδια που θα γίνουν τον Απρίλιο στα play off της Super League. Την Κυριακή 4 Απριλίου, στην 3η αγωνιστική, ξεχωρίζουν τα 2 ντέρμπι, ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός και ΑΕΚ-Ολυμπιακός.

Μακροχρόνιο στοίχημα για το Κύπελλο Ελλάδας

Την Τετάρτη 7 Απριλίου θα γίνουν οι πρώτοι ημιτελικοί του Κυπέλλου Ελλάδας, ΠΑΣ Γιάννινα-Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ-ΑΕΚ, για τους οποίους επίσης προσφέρονται πολλές στοιχηματικές επιλογές.

Για το Κύπελλο Ελλάδας το Pamestoixima.gr προσφέρει και μακροχρόνιο ειδικό στοίχημα για την ομάδα που θα το κατακτήσει. Πρώτο φαβορί είναι ο Ολυμπιακός. Ακολουθούν ο ΠΑΟΚ και η ΑΕΚ, ενώ το απόλυτο αουτσάιντερ είναι ο ΠΑΣ Γιάννινα.

Τελευταία τροποποίηση στις 09:41 - 29 Μαρ 2021
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.