ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Επιτροπή Παιγνίων: Πράσινο φως για 11 εταιρίες διαδικτυακού στοιχήματος

08:50 - 04 Ιουν 2021 | ΤΥΧΕΡΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ
Επιτροπή Παιγνίων: Πράσινο φως για 11 εταιρίες διαδικτυακού στοιχήματος
Δεκαπέντε εταιρείες του διαδικτυακού στοιχήματος αναμένεται, σύμφωνα με πληροφορίες, να πάρουν πράσινο φως από την Επιτροπή Εποπτείας και Ελέγχου Παιγνίων σε σύνολο 21 εταιρειών στο πλαίσιο της αδειοδοτικής διαδικασίας, που ήδη τρέχει.

Στο μεταξύ, στην τελική ευθεία βρίσκονται 11 εταιρείες, ενώ άλλες τέσσερις βρίσκονται στο στάδιο της κατάρτισης του φακέλου αλλά και της κατάθεσης των απαιτούμενων ποσών για κατοχύρωση της άδειας. Μάλιστα, μέχρι τώρα, η Επιτροπή Εποπτείας και Ελέγχου Παιγνίων έχει εισπράξει 15,5 εκατ. ευρώ, ενώ, με την ολοκλήρωση της διαδικασίας αναμένεται να φτάσει τα 21.750.000 ευρώ.

Πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες, οι 11 εταιρίες έχουν «κλειδώσει» τις άδειές τους. Η, δε, Kaizen Gaming International Limited - Stoiximan έχει αποπληρώσει το σύνολο των 5 εκατ. ευρώ, ενώ οι υπόλοιπες εταιρείες καταβάλλουν σε δόσεις τα ποσά.

Αναλυτικά οι εταιρίες με την άδεια «υπό μάλης» είναι:

1. Stoiximan Limited

2. VistaBet Limited

3. Betmed Ltd

4.Plumo Limited

5. N1 Greece Limited

6. Sporting Odds Limited

7. Lucky Stream Limited

8. WM Interactive Ltd

9. Interwetten Gaming Ltd

10. Gamart Limited

11. Bwin.gr Limited

Παράλληλα με τις άδειες, η Αρμόδια Αρχή, σύμφωνα με πληροφορίες, αναμένεται να προβεί σε 50 προσλήψεις αλλά και να αναβαθμίσει τα πληροφοριακών της συστήματα ώστε να μπορεί να παρακολουθεί την αγορά και να ασκεί τον εποπτικό της ρόλο. Πρόκειται για μια επένδυση ύψους 1,5 εκατ. ευρώ.

Γιώργος Αλεξάκης

Τελευταία τροποποίηση στις 08:51 - 04 Ιουν 2021
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.