ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Διήμερο Champions League με κρίσιμα παιχνίδια για την πρόκριση

09:42 - 18 Οκτ 2021 | ΤΥΧΕΡΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ
Διήμερο Champions League με κρίσιμα παιχνίδια για την πρόκριση
To Champions League επιστρέφει αύριο με την 3η αγωνιστική των ομίλων. Πολλά παιχνίδια είναι καθοριστικής σημασίας στη μάχη που δίνουν οι 32 ομάδες για την πρόκριση στη φάση των «16».

Στο αυριανό πρόγραμμα ξεχωρίζουν οι αγώνες Άγιαξ-Ντόρτμουντ και Ατλέτικο Μαδρίτης-Λίβερπουλ. Την Τετάρτη μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι αναμετρήσεις Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Αταλάντα και Μπενφίκα-Μπάγερν.

Για τα 16 ματς του Champions League το Pamestoixima.gr έχει ετοιμάσει πολλά ειδικά στοιχήματα. Περισσότερες από 500 στοιχηματικές επιλογές προσφέρονται για τα 2 μεγάλα παιχνίδια Ατλέτικο Μαδρίτης-Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Αταλάντα.

Οι αγώνες Άγιαξ-Ντόρτμουντ, Ατλέτικο Μαδρίτης-Λίβερπουλ, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Αταλάντα και Μπενφίκα-Μπάγερν παίζονται με 0% γκανιότα από το Pamestoixima.gr στην αγορά «Τελικό Αποτέλεσμα» έως την έναρξή τους.

Τριάδες και πολλαπλά σκορ με ενισχυμένες αποδόσεις

Το Pamestoixima.gr προσφέρει για όλο τον Οκτώβριο και την προωθητική ενέργεια «October F3st» για την οποία για την οποία ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

Συνεχίζονται και οι καθημερινές προσφορές με ενισχυμένες αποδόσεις σε τριάδες και πολλαπλά σκορ για επιλεγμένους αγώνες.

Αύριο προσφέρονται τα πολλαπλά σκορ 2-0, 2-2 και 1-3 για τον αγώνα Ατλέτικο Μαδρίτης-Λίβερπουλ και τα πολλαπλά σκορ 2-1, 2-2 και 0-2 για το ματς Άγιαξ-Ντόρτμουντ.

Η πρώτη τριάδα περιλαμβάνει το σκοράρισμα από τον Μέσι στον αγώνα Παρί Σεν Ζερμέν-Λειψία, τα Over 4,5 κόρνερ της Μίλαν στο παιχνίδι με την Πόρτο και το σκοράρισμα από τον Σαλάχ στον ματς Ατλέτικο Μαδρίτης-Λίβερπουλ.

Η δεύτερη τριάδα αποτελείται τα Over 5,5 κόρνερ της Μάντσεστερ Σίτι στο παιχνίδι με την Κλαμπ Μπριζ, το σκοράρισμα από τον Μπενζεμά στον αγώνα Σαχτάρ Ντόνετσκ-Ρεάλ Μαδρίτης και τα Over 1,5 γκολ του Άγιαξ στο ματς με την Ντόρτμουντ.

Στο Pamestoixima.gr θα βρείτε και τις ειδικές αγορές Cross Sports, τον στοιχηματισμό δηλαδή σε υποθετικά στοιχήματα τα οποία συνδυάζουν ομάδες και αθλητές από διαφορετικά σπορ.

 

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.