ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ΕΚ: Ενημέρωση για τη συγχώνευση Μυτιληναίου - Αλουμινίου - Δέλτα

19:13 - 27 Σεπ 2007 | ΤΥΧΕΡΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ
Για το περιεχόμενο του πληροφοριακού εγγράφου που αφορά στη συγχώνευση με απορρόφηση των εταιριών Αλουμίνιο της Ελλάδος και Δέλτα από την εταιρία Μυτιληναίος ενημερώθηκε το Διοικητικό Συμβούλιο της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς κατά την σημερινή συνεδρίασή του.

Ακόμη εγκρίθηκαν:

* Το πληροφοριακό δελτίο για την υποχρεωτική δημόσια πρόταση της εταιρίας «DIONYSOS LEISURE ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΗ, ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ Α.Ε.» για την απόκτηση του συνόλου των μετοχών της εταιρίας «REGENCY ENTERTAINMENT ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΗ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ Α.Ε.».

* Tην απαγόρευση λειτουργίας της εταιρίας ALFIN AEΛΔΕ με έδρα την Αθήνα κατ' εφαρμογή των παρ. 1 και 2 του ν. 3371/2005.

* Την επέκταση της άδειας λειτουργίας της ΑΕΕΔ ΠΡΩΤΕΑΣ με έδρα τη Θεσσαλονίκη, ώστε να παρέχει και την υπηρεσία των επενδυτικών συμβουλών.

Τέλος, το ΔΣ επισημαίνει ότι, σχετικά με την απόφασή του 3/403/8.11.2006 που αφορά τις κοινές επενδυτικές μερίδες (ΚΕΜ), ισχύουν τα αναφερόμενα στη διευκρινιστική εγκύκλιο 32/28.6.2007 και, συνεπώς, τα μέλη του Χρηματιστηρίου μπορούν να προχωρούν στη σύναψη σχετικών συμβάσεων με τους πελάτες τους, στις οποίες θα εξειδικεύουν τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις των συμβαλλομένων μερών.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.