ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ένα από τα φαβορί αποχαιρετά το Champions League

14:02 - 09 Μαρ 2022 | ΤΥΧΕΡΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ
Ένα από τα φαβορί αποχαιρετά το Champions League
Ο Κιλιάν Εμπαπέ έκανε τη διαφορά στον πρώτο αγώνα της Παρί Σεν Ζερμέν με τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Με το γκολ που πέτυχε στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων έδωσε τη νίκη με 1-0 στην Παρί και το προβάδισμα για την πρόκριση στα προημιτελικά. Προηγουμένως, στο 60’ ο Λιονέλ Μέσι είχε χάσει πέναλτι.

Απόψε (22:00) στο Μπερναμπέου, στον αγώνα ρεβάνς, η Ρεάλ θέλει νίκη με 2 γκολ διαφορά για να πάρει το εισιτήριο. Η Παρί Σεν Ζερμέν παίζει για 2 αποτελέσματα, τη νίκη ή την ισοπαλία. Σε περίπτωση που η Ρεάλ κερδίσει με 1 γκολ διαφορά η πρόκριση θα κριθεί στην παράταση ή στα πέναλτι.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι ένα από τα μεγάλα φαβορί για την κατάκτηση του Champions League, η Ρεάλ Μαδρίτης ή η Παρί Σεν Ζερμέν αποχαιρετά σήμερα τη διοργάνωση.

Ενισχυμένες αποδόσεις στην αγορά «Τελικό Αποτέλεσμα»

Ο αγώνας Ρεάλ Μαδρίτης-Παρί Σεν Ζερμέν παίζεται με ενισχυμένες αποδόσεις στα καταστήματα ΟΠΑΠ, στην αγορά «Τελικό Αποτέλεσμα».

Το Πάμε Στοίχημα προσφέρει περισσότερες από 500 επιλογές για το μεγάλο παιχνίδι, μεταξύ άλλων, για την ομάδα με τα περισσότερα οφσάιντ, τα συνολικά οφσάιντ αγώνα/γηπεδούχου/φιλοξενούμενης, το πρώτο οφσάιντ, το πρώτο πλάγιο άουτ, τα συνολικά πλάγια άουτ, την ομάδα με τα περισσότερα κερδισμένα πλάγια άουτ, τον παίκτη που θα δεχτεί κόκκινη κάρτα, τον νικητή των κόρνερ, τον καταλογισμό πέναλτι, το δοκάρι, το λεπτό επόμενου γκολ γηπεδούχου/φιλοξενούμενης.

Οι «Πολίτες» έκαναν περίπατο στη Λισαβόνα

Η πρόκριση έχει κριθεί στην άλλη αποψινή αναμέτρηση της Μάντσεστερ Σίτι με τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Στο πρώτο ματς οι «Πολίτες» έκαναν περίπατο στη Λισαβόνα. Πήραν την νίκη με 5-0 και εξασφάλισαν την πρόκριση.

Στο σημερινό (9/3) παιχνίδι στο Έτιχαντ, η Μάντσεστερ Σίτι θέλει να ζευγαρώσει τις νίκες της και η Σπόρτινγκ Λισαβόνας να πάρει ρεβάνς για τη βαριά εντός έδρας ήττα.

Περισσότερες από 500 στοιχηματικές επιλογές προσφέρει το Πάμε Στοίχημα και για το παιχνίδι Μάντσεστερ Σίτι-Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Στα καταστήματα ΟΠΑΠ οι παίκτες του Πάμε Στοίχημα έχουν  τη δυνατότητα να παρακολουθούν αθλητικό κανάλι που μεταδίδει λεπτό προς λεπτό ζωντανά αγώνες απ’ όλο τον κόσμο.

Εξελιγμένη εμπειρία στοιχήματος προσφέρεται και μέσω των Virtual Sports, Ποδόσφαιρο, Πρωτάθλημα και Μπάσκετ, με κορυφαία γραφικά, αμέτρητες φάσεις και στοιχηματικές επιλογές.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.