• ΓΔ: 00
 • FTSE/ΧΑ LARGE CAP0
 • FTSE ΧΑ MID CAP0
 • Τζίρος0
 • €/$ 0 €/£ 0
  BTC 0 ETH 0 XRP 0
0
0
 • Nasdaq00%
 • S&P 50000%
 • CAC 4000%
 • DAX00%
 • FTSE 10000%
 • Nikkei 22500%

INTRALOT: 10ετής σύμβαση για τη λοταρία στην Ταϊβάν

13:01 - 29 Μαϊ 2013 | ΤΥΧΕΡΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ
Η INTRALOT, ως βασικός μέτοχος του κοινοπρακτικού σχήματος LotRich Information Co., Ltd., επελέγη κατόπιν διεθνούς διαγωνισμού ως τεχνολογικός πάροχος από την ChinaTrust Commercial Bank της Ταϊβάν (CTCB), μέλος της Chinatrust Financial Holding Company, μετά την αδειοδότηση της CTCB από την πολιτεία για τη διεξαγωγή τυχερών παιχνιδιών στη χώρα.

Η INTRALOT αποτελεί τον τεχνολογικό πάροχο της ChinaTrust Commercial Bank στην Ταϊβάν από το 2007, όταν η CTCB έλαβε την πρώτη άδεια διαχείρισης της Λοταρίας. To νέο έργο θα έχει διάρκεια δέκα (10) έτη.

Η INTRALOT θα παρέχει στην ChinaTrust Commercial Bank και στην Taiwan Lottery Corporation (TLC), τη θυγατρική εταιρεία της CTCB που διαχειρίζεται τη Λοταρία, το κεντρικό σύστημα LOTOS™ O/S, το σύστημα διαχείρισης περιεχομένου LOTOS™ Horizon, καθώς και τις απαραίτητες υπηρεσίες για την 10ετή υποστήριξη και συντήρηση του Κεντρικού Συστήματος και του δικτύου των πρακτορείων της Λοταρίας. Παράλληλα, η INTRALOT θα εγκαταστήσει 6.050 τερματικά Photon σε πρακτορεία σε όλη την Ταϊβάν.

intralot300

Τι προβλέπει η συμφωνία

Σχετικά με το νέο συμβόλαιο με τη LotRich Information Co., Ltd, την κοινοπραξία στην οποία η INTRALOT είναι βασικός μέτοχος, η Διοίκηση της TLC δήλωσε: "O τεχνολογικός πάροχος της Εθνικής Λοταρίας της Ταϊβάν είναι η LotRich Information Co., Ltd. και επελέγη από την Chinatrust Commercial Bank μέσα από ανοιχτή διαδικασία. Τα κριτήρια αξιολόγησης περιελάμβαναν την εμπειρία και την τεχνογνωσία του τεχνολογικού παρόχου, το σχεδιασμό του τεχνολογικού συστήματος, το σχεδιασμό της διαχείρισης της λειτουργίας της λοταρίας, τον έλεγχο της διαχείρισης κινδύνου και της ασφάλειας, το σχέδιο υλοποίησης, άλλες προτάσεις και το κόστος, ανάμεσα σε άλλα. Η LotRich Information Co., Ltd. παρέχει στην Εθνική Λοταρία συστήματα και σχετικές υπηρεσίες από το 2007. Η εταιρεία μας έχει υψηλές προσδοκίες από τη συνεργασία της με τη LotRich Information Co., Ltd., για την επόμενη δεκαετία (2014-2023). Ελπίζουμε πως η αμοιβαία καλή συνεργασία θα συνεχισθεί, ώστε να διατηρηθεί η σταθερότητα του συστήματος και η καλή λειτουργία και να παρέχουμε στους πράκτορές μας καλής ποιότητας τεχνολογικές υπηρεσίες."

Ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου INTRALOT, κ. Κωνσταντίνος Αντωνόπουλος, δήλωσε: "Η απόφαση της ChinaTrust Commercial Bank να επιλέξει ακόμη μία φορά την INTRALOT ως τεχνολογικό πάροχο για το έργο διαχείρισης της Λοταρίας επιβεβαιώνει την άριστη και εποικοδομητική συνεργασία που έχουμε αναπτύξει με τη CTCB και την TLC από το 2007. Η INTRALOT, μέσω της ευρείας γκάμας καινοτόμων προϊόντων και ολοκληρωμένων λύσεων που προσφέρει, αποτελεί πολύτιμο και αξιόπιστο συνεργάτη της ChinaTrust Commercial Bank και υποστηρίζει τις προσπάθειές της να αυξήσει τη συνεισφορά της σε Κοινωφελείς Σκοπούς. Επεκτείνουμε την παρουσία μας στην Ταϊβάν για επιπλέον 10 χρόνια με στόχο να διατηρήσουμε την ηγέτιδα θέση μας στην αγορά τυχερών παιχνιδιών της Ασίας."

Ικανοποίηση από την INTRALOT

Ο κ. Μάριος Μητρομάρας, General Manager Asia της INTRALOT και Πρόεδρος της LotRich, δήλωσε: "Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι που αναλαμβάνουμε αυτό το πολυετές έργο, καθώς θα ενδυναμώσει περαιτέρω την ήδη ισχυρή θέση μας στην Ταϊβάν και την ευρύτερη περιοχή της Ασίας. Χάρη στην επταετή παρουσία μας στην Ταϊβάν και τη συνεργασία με τον πελάτη μας έχουμε αποκτήσει βαθειά και ευρεία γνώση των τοπικών αναγκών και απαιτήσεων, γεγονός που μας επιτρέπει να συνεχίσουμε την άριστη και επιτυχημένη συνεργασία μας με την ChinaTrust Commercial Bank και την Taiwan Lottery Corporation προς όφελος της Ταϊβάν και των παικτών στη χώρα."

INTRALOT610

Τελευταία τροποποίηση στις 16:54 - 10 Ιουν 2013
Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman