ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Γιουρομπρόκερς: Απόφαση για έκδοση κοινού ομολογιακού δανείου έως 20 εκατ. ευρώ

18:30 - 09 Ιουν 2009 | ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ
Την έκδοση κοινού ομολογιακού δανείου μέχρι του συνολικού ποσού των 20.000.000 ευρώ για την αναχρηματοδότηση του τραπεζικού δανεισμού της εταιρείας και την χρηματοδότηση επενδυτικών σχεδίων της εταιρείας ενέκριναν οι μέτοχοι της εταιρείας Γιουρομπρόκερς στην Τακτική Γενική Συνέλευση που πραγματοποιήθηκε σήμερα.

Επιπλέον, οι μέτοχοι της εταιρείας ενέκριναν την υπογραφείσα από 17/3/2008 σύμβαση μίσθωσης μεταξύ της Εταιρείας και της ανώνυμης εταιρίας με την επωνυμία ΚΟΥΜΠΑΣ DEVELOPMENT ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΚΑΙ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ, μοναδικός μέτοχος της οποίας είναι ο κ Μιχαήλ Κούμπας, δυνάμει της οποίας η Εταιρεία εκμίσθωσε στη δεύτερη χώρο γραφείων στον έκτο όροφο ενός πολυώροφου κτιρίου επί της Λεωφόρου Κηφισίας 100 και Μαραθωνοδρόμου 83 στο Μαρούσι, επιφάνειας 15 τ.μ. αντί μηνιαίου μισθώματος 300 Ευρώ.

Παράλληλα, ενέκριναν την κατάργηση του Προγράμματος Διάθεσης Δικαιωμάτων Προαίρεσης Αγοράς Μετοχών της Εταιρείας, όπως αυτό είχε εγκριθεί από την ΤΓΣ της 6.6.2007.

Τέλος, αποφάσισαν τη διατήρηση του υφιστάμενου Διοικητικού Συμβουλίου, η θητεία του οποίου θα λήξει την 30.6.2010, αφετέρου συνέστησαν Επιτροπή Ελέγχου, σύμφωνα με τα ειδικότερα οριζόμενα, αποτελούμενη από τα κάτωθι μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας:

1) Αναστάσιος Τσιρώνης του Χρήστου - Μη Εκτελεστικό Μέλος

2) Θεόδωρος Κυρλής του Κων/νου - Ανεξάρτητο μη Εκτελεστικό Μέλος

3) Κωνσταντίνος Καρακώστας του Γεωργίου - Ανεξάρτητο μη Εκτελεστικό Μέλος

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.