ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ΑΧΑ: Νέα προϊόντα για επιχειρήσεις

14:30 - 02 Οκτ 2015 | ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ
ΑΧΑ: Νέα προϊόντα για επιχειρήσεις
Δυο νέα προϊόντα ασφάλισης επιχειρήσεων και ελεύθερων επαγγελματιών παρουσίασε πρόσφατα σε ειδική εκδήλωση για τους συνεργάτες της η AXA Ασφαλιστική. Παράλληλα στην εκδήλωση παρουσιάστηκε και η εφαρμογή «Οδηγώ λίγο – Πληρώνω λίγο» που προσφέρει 20% έκπτωση στο ασφάλιστρο του κλάδου αυτοκινήτου.

Τα νέα προγράμματα που απευθύνονται σε επιχειρήσεις είναι το Business4all και το Ecosphere.

To Business4all αποτελεί μία ομπρέλα προστασίας μικρομεσαίων επιχειρήσεων και ελεύθερων επαγγελματιών με περιουσία έως ένα εκατομμύριο ευρώ που δίνει τη δυνατότητα απόλυτης ευελιξίας ασφάλισης με τη βοήθεια ενός απλού και καινοτόμου υπολογιστή ασφαλίστρων.

Το Ecosphere είναι το νέο πρόγραμμα περιβαλλοντικής ευθύνης που σχεδίασε η ΑΧΑ για να δώσει μια ολοκληρωμένη λύση προστασίας των Ελλήνων επιχειρηματιών έναντι όλων των περιβαλλοντικών κινδύνων.

Με την εφαρμογή «Οδηγώ λίγο – Πληρώνω λίγο», ένας πελάτης αυτοκινήτου της ΑΧΑ μπορεί μέσα σε 15 μόλις δευτερόλεπτα να κερδίσει έκπτωση στο ασφάλιστρό του έως και 20%. Το "Οδηγώ λίγο - Πληρώνω λίγο" είναι πρόγραμμα επιβράβευσης χιλιομέτρων και βασίζεται στις οδηγικές συνήθειες του καταναλωτή. Με την εγγραφή του στο πρόγραμμα έχει τη δυνατότητα να λάβει έκπτωση στην ασφάλιση του αυτοκινήτου του ανάλογα με τα χιλιόμετρα που έχειδιανύσει. Έχοντας διανύσει λιγότερα από 5.000 χιλιόμετρα σε 12 μήνες επωφελείται έκπτωσης 20% στα ασφάλιστρα.

Μιλώντας στην εκδήλωση ο Διευθύνων Σύμβουλος της Εταιρείας, κ. Ερρίκος Μοάτσος, αναφέρθηκε στην εύρωστη παρουσία της ΑΧΑ σε παγκόσμιο επίπεδο, και στο σύνολο των προγραμμάτων που συνεχώς ανανεώνει η εταιρεία για να ανταποκρίνεται στις ανάγκες των πελατών της.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.