ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ATE Ασφαλιστική: Άμεση Πληρωμή Ασφαλίστρων μέσω ΔΙΑΣ σε Πραγματικό Χρόνο!

14:53 - 17 Δεκ 2015 | ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ
ATE Ασφαλιστική: Άμεση Πληρωμή Ασφαλίστρων μέσω ΔΙΑΣ σε Πραγματικό Χρόνο!
Η ΑΤΕ Ασφαλιστική ενεργοποίησε την ON-LINE εξόφληση ασφαλίστρων και μέσω ΔΙΑΣ, παρέχοντας στους πελάτες και στους Συνεργάτες της, δυνατότητα πληρωμής ασφαλίστρων, συνεχώς, 24 ώρες το 24ωρο.

Στην εν λόγω υπηρεσία του ΔΙΑΣ (DIAS CREDIT TRANSFER), συμμετέχουν οι συστημικές Τράπεζες: Εθνική, Alpha bank και Eurobank, που πλέον μαζί με την Τράπεζα Πειραιώς, εξυπηρετούν τους Συνεργάτες και τους πελάτες της ΑΤΕ Ασφαλιστικής, στην πληρωμή των

ασφαλίστρων τους.

 

Με στόχο τη συνεχή βελτίωση των υπηρεσιών της και ανταποκρινόμενη στους περιορισμούς στην κίνηση κεφαλαίων, η ΑΤΕ Ασφαλιστική παρέχει όλους και τους πλέον σύγχρονους τρόπους και όλα τα διαθέσιμα κανάλια εξυπηρέτησης αναφορικά με την εξόφληση των ασφαλίστρων.

 

Η υπηρεσία «Άμεση Πληρωμή Ασφαλίστρων» ενισχυμένη πλέον με τα κανάλια εξυπηρέτησης της ΔΙΑΣ (Διατραπεζικά Συστήματα ΑΕ), επιτρέπει την ενημέρωση των

Συστημάτων της Εταιρείας την στιγμή που πραγματοποιείται η πληρωμή. Έτσι, κάθε Συνεργάτης μπορεί μέσω του portal της ΑΤΕ Ασφαλιστικής, αμέσως, τη στιγμή που

πραγματοποιείται η εξόφληση, να έχει πρόσβαση στα αντίστοιχα ασφαλιστικά παραστατικά που «αποδεσμεύονται προς χρήση», σε πραγματικό χρόνο.

 

On-line Τρόποι Πληρωμής Ασφαλίστρων προς την ΑΤΕ Ασφαλιστική

 

1. Μέσω της υπηρεσίας e-banking στις Τράπεζες: Πειραιώς, Εθνική, Eurobank, Alpha bank.

 

2. Με ηλεκτρονική χρέωση Τραπεζικού λογαριασμού της Τράπεζας, μέσω των Υπηρεσιών

Winbank και EasyPay.

 

3. Με άμεση χρέωση κάθε Κάρτας VISA ή MASTERCARD (χρεωστικής, πιστωτικής,

προπληρωμένης) οποιασδήποτε Τράπεζας, μέσω του www.ateinsurance.gr.

 

4. Δυνατότητα μέχρι και 6 άτοκων δόσεων σε εξόφληση ασφαλίστρων, μέσω του

www.ateinsurance.gr.

 

5. Με μετρητά στα Ταμεία της ΑΤΕ Ασφαλιστικής.

 

6. Μέσω των Εξουσιοδοτημένων Συνεργατών της ΑΤΕ Ασφαλιστικής.

 

7. Σε όλα τα Καταστήματα των Τραπεζών: Πειραιώς, Εθνική,Alpha bank, Eurobank.

 

Λοιποί Τρόποι Πληρωμής Ασφαλίστρων προς την ΑΤΕ Ασφαλιστική

 

1. Με Πάγια Εντολή σε Τραπεζικό Λογαριασμό της Τράπεζας Πειραιώς.

 

2. Με Πάγια Εντολή σε όλες τις κάρτες VISA ή MASTERCARD, οποιασδήποτε Τράπεζας.

 

3. Μέσω ΕΛΤΑ, χρησιμοποιώντας Ειδικό Έντυπο της Ταχυπληρωμής.

 

Σε σχετική δήλωσή του ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΑΤΕ Ασφαλιστικής κος Ι. Χατζηιωσήφ δήλωσε: «Η δέσμευσή μας να στηρίζουμε τους Συνεργάτες μας και να τους παρέχουμε κορυφαίες υπηρεσίες που ταυτόχρονα τους μειώνουν το λειτουργικό τους κόστος, βρίσκει εφαρμογή και στην περίπτωση της εξόφλησης των ασφαλίστρων.

 

Με την ενεργοποίηση του DIAS CREDIT TRANSFER, η υπηρεσία «Άμεση Πληρωμή Ασφαλίστρων» της ΑΤΕ Ασφαλιστικής αποκτά τη μεγαλύτερη δυνατή πληρότητα, αμεσότητα και ασφάλεια.

 

Πλέον, όλοι οι πελάτες μας, μπορούν να εξοφλούν τα ασφάλιστρά τους, με τον πιο απλό, φιλικό και άμεσο τρόπο επιλέγοντας το κανάλι εξυπηρέτησης που επιθυμούν.

 

Ταυτόχρονα, οι Συνεργάτες μας μπορούν να «δουν» την πληρωμή μέσω του portal της Εταιρείας μας την στιγμή που πραγματοποιείται και να διαχειριστούν άμεσα τα αντίστοιχα ασφαλιστήρια.

 

Είναι σαφές ότι, ακόμα και εντός των περιορισμών στην κίνηση κεφαλαίων και ειδικά στον Κλάδο Ασφάλισης Οχημάτων, δημιουργούμε σημαντική υπεραξία και ανταγωνιστικό πλεονέκτημα για τους Συνεργάτες μας».

 

Περισσότερες πληροφορίες για την αξιοποίηση της υπηρεσίας «Άμεση Πληρωμή Ασφαλίστρων», είναι διαθέσιμες στο www.ateinsurance.gr.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.