ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Διεύρυνση συνεργασίας Ομίλου ΙΑΣΩ με την Metlife

11:53 - 29 Φεβ 2016 | ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ
Διεύρυνση συνεργασίας Ομίλου ΙΑΣΩ με την Metlife
Στα ειδικά συμβεβλημένα νοσηλευτήριά της, εντάσσει η ασφαλιστική εταιρεία MetLife το ΙΑΣΩ, το ΙΑΣΩ Παίδων και το ΙΑΣΩ General διευρύνοντας τη συνεργασία της με τον Ομιλο ΙΑΣΩ.

Στο πλαίσιο της νέας διευρυμένης συνεργασίας με τον Όμιλο ΙΑΣΩ, οι ασφαλισμένοι της MetLife θα μπορούν να απολαμβάνουν τα μοναδικά προνόμια αλλά και της, υψηλής ποιότητας, υπηρεσίες υγείας στις μονάδες του Ομίλου. O Όμιλος ΙΑΣΩ διαθέτει κορυφαίους ιατρούς, άρτια εκπαιδευμένο νοσηλευτικό προσωπικό και τελευταίας τεχνολογίας ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό, που αποτελούν εγγύηση για ένα εξαιρετικό επίπεδο περίθαλψης, εφαρμόζοντας πολιτική ποιότητας διεθνών προδιαγραφών.

 

Η MetLife, με 147 χρόνια εμπειρίας παγκοσμίως και 50 χρόνια δυναμικής παρουσίας στην Ελλάδα, διαδραματίζει ηγετικό ρόλο στον παροχή καινοτόμων προγραμμάτων και υπηρεσιών στον τομέα της ασφαλιστικής προστασίας και εμπνέει εκατομμύρια πελάτες ανά τον κόσμο να διεκδικήσουν περισσότερα από τη ζωή τους.

 

Η εν λόγω συνεργασία με τον Όμιλο ΙΑΣΩ (Γυναικολογική κλινική ΙΑΣΩ, Παιδιατρική κλινική ΙΑΣΩ ΠΑΙΔΩΝ,  Γενική κλινική ΙΑΣΩ General και ΙΑΣΩ Θεσσαλίας) απευθύνεται σε όλους τους ασφαλισμένους της MetLife παρέχοντας υπηρεσίες υγείας και περίθαλψης στο πλαίσιο της συνεχούς αναβάθμισης των μοναδικών προνομίων και παροχών του Advanced Benefit Club (ABC). Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα www.metlife.gr (ενότητα: προνόμια Advanced Benefit Club).

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.