ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ποσειδώνια 2016: Επίσημη ασφαλιστική εταιρία η ERGO

12:26 - 06 Ιουν 2016 | ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ
Ποσειδώνια 2016: Επίσημη ασφαλιστική εταιρία η ERGO
Τα κλειδιά της ασφάλειας της έκθεσης «Ποσειδώνια 2016» που ανοίγει σήμερα τις πύλες της στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo, κρατά και επισήμως η ERGO Ασφαλιστική.

Σημαντικό είναι το γεγονός ότι η εταιρία σε συνεργασία με τον έμπειρο συνεργάτη της «Athens Insurance Brokers» θα προσφέρει τις ασφαλιστικές της υπηρεσίες στους διοργανωτές και στους εκθέτες της διεθνούς ναυτιλιακής έκθεσης Ποσειδώνια, η οποία αποτελεί διαχρονικό θεσμό υψηλού κύρους για τη χώρα, που συγκεντρώνει τις μεγαλύτερες και σημαντικότερες εταιρίες του κλάδου σε παγκόσμιο επίπεδο. Άλλωστε όπως αναφέρεται και σε σχετική ανακοίνωση, ο χώρος της ναυτιλίας εμφανίζει έντονο επιχειρησιακό ενδιαφέρον για την ERGO.

Το παρόν στα «Ποσειδώνια 2016» κατά τη διάρκεια της φετινής διοργάνωσης, θα δώσουν περισσότεροι από 1.800 εκθέτες από 89 χώρες. Έως τις 10 Ιουνίου περισσότεροι από 20.000 επισκέπτες αναμένεται να περιηγηθούν στις αίθουσες και τους διαδρόμους των εγκαταστάσεων της έκθεσης, η οποία κάθε δεύτερη χρονιά γίνεται το επίκεντρο του ενδιαφέροντος ενός κλάδου που διακινεί περίπου το 90% του παγκόσμιου εμπορίου.

Είναι φανερό πως πλέον τα Ποσειδώνια έχουν αναγνωριστεί παγκοσμίως ως η βασική πλατφόρμα επικοινωνίας της διεθνούς ναυτιλιακής βιομηχανίας με την Ελληνική Ναυτιλία, η οποία ελέγχει περίπου το 20% της χωρητικότητας του παγκόσμιου στόλου.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.