ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

NN Hellas: Αύξηση παραγωγής ασφαλίστρων

08:04 - 15 Σεπ 2016 | ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ
NN Hellas: Αύξηση παραγωγής ασφαλίστρων
Σημαντική αύξηση της παραγωγής στο πρώτο εξάμηνο του 2016 κατάφερε η NN Hellas ύστερα από ένα ζημιογόνο 2015 με αποτέλεσμα αυτή τη στιγμή να βρίσκεται στην πρώτη θέση του κλάδου ζωής με βάση τα μεικτά εγγεγραμμένα ασφάλιστρα, εξέλιξη που προδιαγράφει σταθεροποίηση και επιστροφή στην κερδοφορία για το 2016.

Παρόλα αυτά ένα μικρό κομμάτι του παλιού χαρτοφυλακίου της εταιρείας επιβαρύνει σημαντικά τα αποτελέσματα, όπως εξήγησε η νέα διευθύνουσα σύμβουλος της εταιρείας Μαριάννα Πολιτοπούλου. Σημειώνεται ότι η εταιρεία εμφάνισε εξαιρετικές επιδόσεις και στο κομμάτι των επενδυτικών προϊόντων και ήδη από τους προηγούμενους μήνες το επενδυτικό χαρτοφυλάκιο της ΝΝ Hellas ξεπέρασε τα 150 εκατ. (ΝΝ Orange Genius, Smartplan).


Στον κλάδο υγείας η εταιρεία πρόσφατα προχώρησε στην ενδυνάμωση της συνεργασίας της με τον όμιλο Υγεία και παράλληλα σκοπεύει να ενισχύσει τις συνεργασίες της και με άλλους αναγνωρισμένους παρόχους ιατρικών υπηρεσιών, ενώ σχεδιάζονται προγράμματα επιβράβευσης των παλαιών πελατών.

Επίσης προτεραιότητα για την ασφαλιστική αποτελεί η ενίσχυση των digital πωλήσεων, με την ΝΝ Hellas να σκοπεύει να επενδύσει περαιτέρω στην ψηφιοποίηση και βελτιστοποίηση των διαδικασιών και υπηρεσιών της. 

Η κ. Πολιτοπούλου υπογράμμισε ότι για την ΝΝ Hellas αποτελεί προτεραιότητα η ανανέωση της συνεργασίας με την Τράπεζα Πειραιώς, η οποία αναμένεται να συνεχιστεί και τα επόμενα χρόνια. Τέλος απαντώντας σε ερώτηση για την προοπτική της Εθνικής Ασφαλιστικής, η οποία σημειωτέον έχει ισχυρή παρουσία που θα μπορούσε να ενισχύσει την NN Hellas στις γενικές ασφάλειες, η νέα διευθύνουσα σύμβουλος σημείωσε ότι εφόσον η εταιρεία τεθεί προς πώληση θα εξεταστούν όλα τα ενδεχόμενα. 

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.