ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ασφαλιστικός Γονέας: Προστατέψτε την οικογένειά σας μέσα από τις αγορές!

18:31 - 19 Δεκ 2016 | ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ
Ασφαλιστικός Γονέας: Προστατέψτε την οικογένειά σας μέσα από τις αγορές!
Ο «Ασφαλιστικός Γονέας», ένα πρόγραμμα που προσφέρεται αποκλειστικά από την Ευρωπαϊκή Πίστη και συνδέεται άμεσα με τις καθημερινές μας αγορές, φροντίζει για το μέλλον μας και μάλιστα χωρίς κόστος. Χαρακτηριστικό είναι πως στα τέσσερα χρόνια λειτουργίας του, η Ευρωπαϊκή Πίστη Α.Ε.Γ.Α. έχει επιβραβεύσει τους κατόχους του με περισσότερα από 1.000.000 ευρώ.

Το συγκεκριμένο ποσό αφορά σε μείωση ασφαλίστρων, την οποία έχουν εξασφαλίσει οι κάτοχοι του προγράμματος, πραγματοποιώντας απλά τις καθημερινές τους αγορές από τις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις.

 

Eπειδή όλοι θέλουμε να προστατέψουμε την οικογένειά μας και να εξασφαλίσουμε την ασφάλεια των παιδιών μας, με τις αγορές που κάνουμε δίνουμε στα αγαπημένα μας πρόσωπα το δικαίωμα να ψωνίζουν δωρεάν από τις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις, σε περίπτωση που κάποια στιγμή λόγω ατυχήματος δεν θα μπορούμε να είμαστε κοντά τους.

 

Την ίδια στιγμή μάλιστα μέσω των ευρώ που συγκεντρώνουμε μειώνουμε αντίστοιχα τα ασφάλιστρα στην ανανέωση κάθε υπάρχοντος ή μελλοντικού ασφαλιστηρίου συμβολαίου στην Ευρωπαϊκή Πίστη.

 

Πώς λειτουργεί το πρόγραμμα

 

- Ψωνίστε στα supermarket ή γεμίστε το ρεζερβουάρ του αυτοκινήτου σας ή πληρώστε τον λογαριασμό του κινητού σας ή κάντε αγορές σε διάφορα είδη από τις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις.

 

-Πληρώστε στο ταμείο με μετρητά ή πιστωτική κάρτα.

 

-Δώστε την κάρτα Ασφαλιστικός Γονέας για ενημέρωση των ευρώ που συγκεντρώσατε.

 

-Η αγορά σας καταχωρήθηκε με επιτυχία!

 

Θυμηθείτε πως μερικές από τις επιχειρήσεις που συνεργάζονται είναι οι: Σκλαβενίτης, Vodafone, Μασούτης, Revoil, Sephora, Market in, Mango, Green, Adidas, Notos, Puma κ. ά. Για να τις δείτε όλες συγκεντρωμένες πατήστε εδώ.

 

Αν θέλετε να αποκτήσετε και εσείς τον Ασφαλιστικό Γονέα, συμπληρώστε την online αίτηση πατώντας εδώ.

 

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να διαβάσουν περισσότερα για το πρόγραμμα του Ασφαλιστικού Γονέα, μέσα από το site www.asfalistikosgoneas.gr.

Τελευταία τροποποίηση στις 18:32 - 19 Δεκ 2016
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.