ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Τελική ευθεία για την κατάθεση φακέλου για την Εθνική Ασφαλιστική στην ΤτΕ Κύριο

13:53 - 29 Ιαν 2018 | ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ
Τελική ευθεία για την κατάθεση φακέλου για την Εθνική Ασφαλιστική στην ΤτΕ
Θέμα λίγων ημερών είναι η ολοκλήρωση της εξαγοράς της Εθνικής Ασφαλιστικής από το Exin Group. Μέχρι την Τετάρτη, σύμφωνα με πληροφορίες, αναμένεται να έχει κατατεθεί ο σχετικός φάκελος στην Τράπεζα της Ελλάδος με όλες τις σχετικές τεκμηριώσεις επί θεμάτων όπου έχουν ζητηθεί διευκρινίσεις.

Στο μεταξύ η συμφωνία εξαγοράς της Εθνικής Ασφαλιστικής, όπως προβλέπει το χρονοδιάγραμμα, αναμένεται να ολοκληρωθεί μέχρι 25 Μαρτίου Αξίζει να σημειωθεί ότι στις 16/1 με ανακοίνωση του Exin Group είχε σημειωθεί ότι:

 «Η EXIN βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με την Τράπεζα της Ελλάδος για την ολοκλήρωση της συναλλαγής. Μέσα σε αυτό το πλαίσιο, ένας ενημερωμένος φάκελος προστέθηκε την περασμένη εβδομάδα. Μετά από αυτή την υποβολή, προέκυψαν άρθρα που κάνουν εικασίες και περιέχουν φήμες σχετικά με διάφορους οργανισμούς που συμμετέχουν στην εξαγορά. Οι φήμες και οι εικασίες δεν θα σχολιαστούν. Η EXIN και οι κύριοι εταίροι της δεσμεύονται να ολοκληρώσουν τη συναλλαγή. Εν αναμονή των νομικών και κανονιστικών απαιτήσεων της διαδικασίας - όπως ορίζεται - ο Όμιλος EXIN δεν μπορεί να προβεί σε γνωστοποιήσεις εκτός του πλαισίου των επίσημων διαδικασιών. Ανατρέξτε στον επίσημο ιστότοπο για τυχόν μελλοντικές ανακοινώσεις και επίσημες γνωστοποιήσεις» αναφέρθηκε σχετικά.

Ουσιαστικά μια από τις μεγαλύτερες επενδυτικές κινήσεις των τελευταίων ετών με σημαντικό ειδικό βάρος μπαίνει στην τελική ευθεία.

Γιώργος Αλεξάκης

Τελευταία τροποποίηση στις 14:21 - 29 Ιαν 2018
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.