ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Η ERGO Επίσημη Ασφαλιστική Εταιρεία της έκθεσης «Ποσειδώνια 2018»

10:34 - 05 Ιουν 2018 | ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ
Η ERGO Επίσημη Ασφαλιστική Εταιρεία της έκθεσης «Ποσειδώνια 2018»
Επίσημη Ασφαλιστική Εταιρεία της έκθεσης «Ποσειδώνια 2018» είναι η ERGO Ασφαλιστική. Μέσω του συνεργάτη της, «Athens Insurance Brokers», η ERGO έχει αναλάβει για μια ακόμη χρονιά την ασφάλιση των εκθετών.

Τα Ποσειδώνια, η μεγαλύτερη διεθνής ναυτιλιακή έκθεση, αποτελεί διαχρονικό θεσμό υψηλού κύρους για τη χώρα μας, που συγκεντρώνει τις μεγαλύτερες και σημαντικότερες εταιρείες του κλάδου σε παγκόσμιο επίπεδο. Η έκθεση, που άνοιξε τις πύλες της χθες, γιορτάζει φέτος τα 50 χρόνια της με ρεκόρ συμμετοχών και αύξηση 16% στις κρατήσεις εκθεσιακού χώρου, με περισσότερους από 1.900 εκθέτες από 92 χώρες. Έως τις 8 Ιουνίου, περισσότεροι από 22.000 επισκέπτες συνολικά αναμένεται να περιηγηθούν στις αίθουσες και τους διαδρόμους των υπερσύγχρονων εγκαταστάσεων της έκθεσης, η οποία κάθε δεύτερη χρονιά γίνεται το επίκεντρο του ενδιαφέροντος του κλάδου που διακινεί περίπου το 90% του παγκόσμιου εμπορίου.

Τα Ποσειδώνια έχουν πλέον αναγνωριστεί παγκοσμίως ως βασική πλατφόρμα επικοινωνίας της διεθνούς ναυτιλιακής βιομηχανίας με την Ελληνική Ναυτιλία, η οποία ελέγχει περίπου το 20% της χωρητικότητας του παγκόσμιου στόλου. Για άλλη μια φορά η έκθεση θα αποτελέσει κέντρο παρουσίασης των πλέον σύγχρονων προϊόντων και τεχνολογικών εξελίξεων, τόσο σε εξειδικευμένους τεχνικούς τομείς όσο και στον τομέα των υπηρεσιών, και ειδικά στους κλάδους της υγείας, της ασφάλειας και της εκπαίδευσης.

Για την ERGO, ο χώρος της ναυτιλίας έχει επιχειρησιακό ενδιαφέρον και είναι ιδιαίτερη χαρά να αποτελεί την επίσημη  ασφαλιστική  εταιρεία μιας τόσο  σημαντικής διοργάνωσης και σε συνεργασία δε  με τον έμπειρο Μεσίτη Ασφαλίσεων Κωστή Αλφιέρη,  CEO της «AIB», να προσφέρει τις ασφαλιστικές της υπηρεσίες τόσο στους Διοργανωτές όσο και στους Εκθέτες της, που φέτος ξεπερνούν  κάθε προηγούμενο αριθμό συμμετοχών.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.