ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Εθνική Ασφαλιστική:Ένα χρυσό κι ένα ασημένιο στα IMPACT BITE Awards

15:07 - 20 Ιουν 2018 | ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ
Εθνική Ασφαλιστική:Ένα χρυσό κι ένα ασημένιο στα IMPACT BITE Awards
Δύο νέες σημαντικές διακρίσεις πρόσθεσε στο ενεργητικό της η Εθνική Ασφαλιστική.

Η εταιρεία συμμετείχε στον καθιερωμένο θεσμό των IMPACT BITE Awards, που διοργανώθηκαν για έβδομη συνεχή χρονιά φέτος από το περιοδικό Netweek, υπό την αιγίδα του ΣΕΠΕ.

Ειδικότερα, η Εθνική Ασφαλιστική απέσπασε:

  1. το Gold Award για την εφαρμογή καταπολέμησης ασφαλιστικής απάτης SAS Fraud Framework for Insurance, στην κατηγορία «Ειδικές Εφαρμογές για Εταιρείες στους Κλάδους Τράπεζες/Ασφαλιστικές Εταιρείες.
  1. το Silver Award για την ηλεκτρονική πλατφόρμα ETHNIKI FORCE, στην κατηγορία «Λειτουργικές & Επιχειρησιακές Εφαρμογές - Αυτοματοποίηση & Υποστήριξη Πωλήσεων/Πωλητών/ Μάρκετινγκ».

Οι εν λόγω κατηγορίες εντάσσονται στην ενότητα των βραβείων που δίδονται σε επιχειρήσεις για τη βέλτιση χρήση/αξιοποίηση των ITCs. Αφορούν δηλαδή επιχειρήσεις και οργανισμούς που έχουν αξιοποιήσει με επιτυχία πληροφοριακά συστήματα ή έχουν αναλάβει πρωτοβουλίες στους τομείς των εφαρμογών, υποδομών, υπηρεσιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών ως χρήστες και έχουν υιοθετήσει βέλτιστες πρακτικές διαχείρισης/διοίκησης των ICTs που υποστηρίζουν την επιχειρηματική στρατηγική τους.

Τα βραβεία παρέλαβε για λογαριασμό της Εθνικής Ασφαλιστικής ο κ. Γεώργιος Κουτίτσας, Διευθυντής Οργάνωσης και Διαχείρισης Έργων.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.