• ΓΔ: 00
 • FTSE/ΧΑ LARGE CAP0
 • FTSE ΧΑ MID CAP0
 • Τζίρος0
 • €/$ 0 €/£ 0
  BTC 0 ETH 0 XRP 0
0
0
 • Nasdaq00%
 • S&P 50000%
 • CAC 4000%
 • DAX00%
 • FTSE 10000%
 • Nikkei 22500%

Groupama Ασφαλιστική:Eγγυάται αποζημίωση 5.000 ευρώ μέσα σε επτά ημέρες

13:26 - 05 Μαρ 2019 | ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ
Η Groupama Ασφαλιστική, καινοτομώντας για μια ακόμη φορά, γίνεται η πρώτη -και μοναδική- εταιρεία στην ελληνική αγορά που εγγυάται ότι ο μέγιστος χρόνος καταβολής αποζημίωσης για ζημιές μέχρι 5.000 ευρώ δεν θα υπερβαίνει το χρονικό περιθώριο των επτά εργάσιμων ημερών.

Από την 1η Μαρτίου 2019, οι ασφαλισμένοι στα προγράμματα κατοικίας ασφάλισης Cocoon, σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης και κατόπιν επίσκεψης ειδικού πραγματογνώμονα, έχουν τη δυνατότητα να υπογράψουν το έντυπο «Άμεσος διακανονισμός ζημιάς πυρός και πρόσθετων κινδύνων» και να λάβουν την αποζημίωση εντός επτά ημερών, εφόσον το ύψος των ζημιών δεν υπερβαίνει το προαναφερθέν ποσό. Παράλληλα, η εταιρεία δεσμεύεται να καταβάλει ανταποδοτικά το ποσό των 50 ευρώ για κάθε εργάσιμη ημέρα καθυστέρησης αποπληρωμής της αποζημίωσης, ως μια ρήτρα αξιοπιστίας προς τους συμβεβλημένους.

 

Με αυτή την πρωτοποριακή κίνηση, η Groupama Ασφαλιστική επιχειρεί να ενδυναμώσει τη σχέση εμπιστοσύνης και φερεγγυότητας που έχει κτίσει με τους πελάτες της, εισάγοντας συνεχώς νέους τρόπους για να τους στηρίζει άμεσα σε δύσκολες στιγμές. Ασφάλιση, άλλωστε, για την εταιρεία δεν σημαίνει μόνο κάλυψη ζημιών, αλλά και αποτελεσματική εξυπηρέτηση εκείνων που αντιμετωπίζουν απρόοπτα γεγονότα.

Βίντεο – Τι να κάνετε σε περίπτωση ζημιάς στην κατοικία: https://youtu.be/xrdJuZXS7xk

 

Η Groupama Ασφαλιστική παραμένει πάντα μια εταιρεία με ανθρώπινο πρόσωπο, με σκοπό να παρέχει αξιόπιστες και ποιοτικές λύσεις στα προβλήματα κάθε ασφαλισμένου.

                                         

 

Σχετικά με την Groupama Ασφαλιστική

 

Η Groupama Ασφαλιστική αποτελεί μία από τις κορυφαίες ασφαλιστικές εταιρείες στην ελληνική αγορά. Με κύκλο εργασιών που ανήλθε στα €132,48 εκ. το 2017, η εταιρία διακρίνεται για το κύρος και την αξιοπιστία της, παρέχοντας ολοκληρωμένα προϊόντα και καινοτόμες υπηρεσίες. Η Groupama Ασφαλιστική διατηρεί ένα ισχυρό δίκτυο αποκλειστικών ασφαλιστικών συμβούλων και πρακτόρων, καλύπτοντας τις ανάγκες των πελατών της σε όλη τη χώρα. Από το 2007 αποτελεί 100% θυγατρική του γαλλικού Ομίλου Groupama, που φιλοδοξεί να οδηγήσει την Groupama Ασφαλιστική στην κατάκτηση μιας εκ των ηγετικών θέσεων στην ελληνική ασφαλιστική αγορά. Περισσότερες πληροφορίες είναι διαθέσιμες στη διεύθυνση http://www.groupama.gr/.    

 

Πληροφορίες για τον Όμιλο Groupama

 

Ο γαλλικός Όμιλος Groupama παρέχει ένα ευρύ φάσμα ασφαλιστικών, τραπεζικών και χρηματοοικονομικών υπηρεσιών, καλύπτοντας τις ανάγκες 13 εκατομμυρίων πελατών, σε διεθνές επίπεδο. Με ιστορία άνω των 100 ετών, ο Όμιλος Groupama εξελίσσεται συνεχώς, ανταποκρινόμενος στις τρέχουσες οικονομικές προκλήσεις και τις μεταβαλλόμενες ανάγκες των πελατών του. Ο Όμιλος απασχολεί 33.500 εργαζομένους και δραστηριοποιείται σε 12 χώρες, κατά κύριο λόγο στην Ευρώπη, αλλά και στην Ασία, σε χώρες όπως η Κίνα και το Βιετνάμ. Περισσότερες πληροφορίες είναι διαθέσιμες στη διεύθυνση http://www.groupama.gr/.

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman