ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Τo Διοικητικό Συμβούλιο της INSUROPE στην INTERAMERICAN

16:49 - 25 Ιουν 2019 | ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ
Τo Διοικητικό Συμβούλιο της INSUROPE στην INTERAMERICAN
H INTERAMERICAN φιλοξένησε στις 3 και 4 Ιουνίου στα κεντρικά γραφεία της τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της INSUROPE. Κατά τη συνεδρίαση του Δ.Σ., συζητήθηκαν οι διεθνείς εξελίξεις στον ασφαλιστικό κλάδο και ιδιαίτερα των employee benefits, καθώς και οι δυνατότητες περαιτέρω ανάπτυξης της συνεργασίας τοπικά με την INTERAMERICAN.

Η INSUROPE αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα πολυεθνικά δίκτυα παροχής υπηρεσιών για employee benefits παγκοσμίως, με περισσότερα από 50 χρόνια ιστορίας στην παροχή λύσεων για τη διαχείριση ασφάλισης προσωπικού πολυεθνικών οργανισμών. Ο οργανισμός δραστηριοποιείται σε περισσότερες από 80 χώρες, ενώ συνεργάζεται με μεγάλες πολυεθνικές εταιρίες και οργανισμούς ανά τον κόσμο. Η INSUROPE αναγνωρίζεται ως ένα από τα πιο δυναμικά παγκόσμια δίκτυα, με υψηλά standards εξυπηρέτησης, ενώ στα μέλη της συγκαταλέγονται οι πιο ισχυροί ασφαλιστικοί οργανισμοί ανά τον κόσμο. Στόχος της INSUROPE είναι να  αποτελεί την πρώτη επιλογή μεταξύ των πολυεθνικών δικτύων παγκοσμίως.

Η INTERAMERICAN είναι ο αποκλειστικός αντιπρόσωπος της INSUROPE στην Ελλάδα για την παροχή προγραμμάτων ομαδικής ασφάλισης Ζωής και Υγείας, ειδικά σε πολυεθνικές επιχειρήσεις και οργανισμούς. Μέσω της συνεργασίας αυτής, ο κλάδος των ομαδικών ασφαλίσεων της INTERAMERICAN έχει ενισχυθεί σημαντικά και έχουν δημιουργηθεί προϋποθέσεις περαιτέρω διεύρυνσης του χαρτοφυλακίου της εταιρείας, ενώ και για την INSUROPE αυτή η συνεργασία εξασφαλίζει αξιοπιστία, δεδομένου του υψηλού επιπέδου τεχνογνωσίας στις ομαδικές ασφαλίσεις και του κύρους της εταιρείας. 

Κατά τη διάρκεια της φιλοξενίας των εργασιών του Διοικητικού Συμβουλίου, ο Γιώργος Βελιώτης, γενικός διευθυντής ασφαλίσεων Ζωής και Υγείας της INTERAMERICAN, ενημέρωσε τα μέλη του Δ.Σ. της INSUROPE για τις εξελίξεις στην ελληνική ασφαλιστική αγορά και τη δημιουργία από την εταιρεία ενός καινοτόμου οικοσυστήματος σχετικού με την υγεία, με στόχο τη διεύρυνση των υπηρεσιών και παροχών που απολαύουν οι πελάτες της, πέρα από την ασφαλιστική κάλυψη της υγείας.

Χαρακτηριστικά, υπογραμμίζει ο κ. Βελιώτης: «Η INTERAMERICAN είναι, σήμερα, ο στρατηγικός συνεργάτης που εμπιστεύονται για την ομαδική ασφάλιση του προσωπικού τους όλο και πιο πολλές επιτυχημένες επιχειρήσεις και οργανισμοί κάθε μεγέθους. Η συνεργασία μας με την INSUROPE ενδυναμώνει ακόμη περισσότερο αυτή τη σχέση με τους πελάτες μας, δημιουργώντας ακόμη μεγαλύτερη αξία γι’ αυτούς. Επιπλέον, το καινοτόμο οικοσύστημα για την υγεία σε συνδυασμό με τις ιδιόκτητες υποδομές και υπηρεσίες μας, συμβάλλουν καθοριστικά στην ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση και την ικανοποίηση των ασφαλισμένων μας».

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.