ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ευρωπαϊκή Πίστη: Απονομή διπλωμάτων στους επιτυχόντες του προγράμματος της Limra

12:20 - 04 Ιουλ 2019 | ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ
Ευρωπαϊκή Πίστη: Απονομή διπλωμάτων στους επιτυχόντες του προγράμματος της Limra
Μέσα σε εορταστικό κλίμα και με κάθε επισημότητα πραγματοποιήθηκε η απονομή των διπλωμάτων των επιτυχόντων Συντονιστών Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών, που συμμετείχαν στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Chartered Insurance Agency Μanager», που διοργανώνει η Limra International.

Η Limra αποτελεί έναν μη κερδοσκοπικό οργανισμό με έδρα τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής και έχει δράση σε όλο τον κόσμο. Θεωρείται ο κορυφαίος θεσμός παγκοσμίως, σε θέματα έρευνας και συμβουλευτικής στον ασφαλιστικό κλάδο, καθώς και στην εκπαίδευση στελεχών πωλήσεων για ασφαλιστικές επιχειρήσεις.

Οι επιλεγμένοι Συντονιστές της Α.Ε.Γ.Α Ευρωπαϊκή Πίστη, παρακολούθησαν την κορωνίδα των εκπαιδευτικών προγραμμάτων του οργανισμού, το «Chartered Insurance Agency Manager». Ένα πρόγραμμα με μακροσκελή δομή, απαιτητικό και με 3ετή διάρκεια, το οποίο αποτελεί έναν από τους πλέον διακεκριμένους τίτλους που μπορεί να λάβει ένας Ασφαλιστικός Διαμεσολαβητής, με διεθνή αναγνώριση.

Η απονομή των διπλωμάτων έγινε από τους κυρίους Γκοτζαγεώργη Γεώργιο (Διευθυντή Marketing & Υποστήριξης Δικτύου Πωλήσεων, Σκορδή Μάριο (Προϊστάμενο Εκπαίδευσης Δικτύου Πωλήσεων) και Κυριάκου Μανώλη (Senior Regional Executive LIMRA & LOMA, Senior LIMRA Consultant & Instructor), με παρουσία του Γενικού Διευθυντή της Limra κου Andy Khoo, του Διευθύνοντα Συμβούλου της Α.Ε.Γ.Α Ευρωπαϊκή Πίστη κου Χρήστου Γεωργακόπουλου, των Διευθυντών Πωλήσεων της Εταιρίας, καθώς και ανωτέρων στελεχών των Εσωτερικών Υπηρεσιών.

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα αποτελεί ακόμα μια παροχή της Εταιρίας προς τους συνεργάτες της, στο πλαίσιο της σημαντικής επένδυσης της Α.Ε.Γ.Α Ευρωπαϊκή Πίστη, στη δια βίου μάθηση και στην εκπαίδευση των ανθρώπων της, προκειμένου να υλοποιείται ο κεντρικός στόχος της Εταιρίας, που είναι η παροχή εξειδικευμένων και αξιόπιστων υπηρεσιών στο κοινωνικό σύνολο.

Τελευταία τροποποίηση στις 12:20 - 04 Ιουλ 2019
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.