ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Διαφημιστική καμπάνια με κεντρικό μήνυμα «Εμείς στην Ευρωπαϊκή Πίστη»

13:10 - 20 Δεκ 2019 | ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ
Διαφημιστική καμπάνια με κεντρικό μήνυμα «Εμείς στην Ευρωπαϊκή Πίστη»
Η Ευρωπαϊκή Πίστη στο πλαίσιο της διαφημιστικής της προβολής, δημιούργησε πρόσφατα διαφημιστική καμπάνια με κεντρικό μήνυμα «Εμείς στην Ευρωπαϊκή Πίστη». Η καμπάνια αφορούσε τόσο σε τηλεοπτικά spots όσο και σε digital δημιουργικό, με απλά και κατανοητά μηνύματα και με εικόνα πλήρως εναρμονισμένη με τις νέες τεχνολογίες και τάσεις.

Μέσα από την καμπάνια, προβλήθηκαν τα πλεονεκτήματα των προγραμμάτων Ασφαλιστικός Γονέας, Family Care και Κληρονομιά. Πιο συγκεκριμένα:

  • Με το πρόγραμμα Family Care, η Ευρωπαϊκή Πίστη είναι η μόνη ασφαλιστική που εξασφαλίζει στις οικογένειες των ασφαλισμένων της σταθερό μηνιαίο εισόδημα μέχρι και για 15 χρόνια. 
  • Με το πρόγραμμα Κληρονομιά, η Ευρωπαϊκή Πίστη είναι η μόνη ασφαλιστική που πληρώνει το φόρο κληρονομιάς για τους ασφαλισμένους της.
  • Με το πρόγραμμα Ασφαλιστικός Γονέας, η Ευρωπαϊκή Πίστη είναι η μόνη ασφαλιστική που επιτρέπει στους ασφαλισμένους της να ορίζουν οι ίδιοι τα ασφάλιστρα που πληρώνουν. Παράλληλα η Εταιρία εξασφαλίζει δωρεάν αγορές για 12 μήνες στις οικογένειες των ασφαλισμένων της.

Η Εταιρία, βασιζόμενη στην πολυετή της εμπειρία στον ασφαλιστικό κλάδο και με οδηγό τη μοναδική σχέση εμπιστοσύνης που έχει οικοδομήσει με την ελληνική κοινωνία, δημιουργεί και ενισχύει προγράμματα, τα οποία προσφέρουν πραγματική αξία στους ασφαλισμένους και αυτό είναι το μήνυμα που επικοινωνεί με τη νέα της διαφημιστική καμπάνια.

Δείτε τα τηλεοπτικά spots εδώ

1920x1080 V1

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.