ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Η INTERAMERICAN και η Anytime για τη Μετακίνηση, σήμερα και στο μέλλον

17:17 - 21 Δεκ 2020 | ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ
Η INTERAMERICAN και η Anytime για τη Μετακίνηση, σήμερα και στο μέλλον
Η INTERAMERICAN και η Anytime, η πρώτη direct ασφάλιση στην Ελλάδα, συνεχίζουν να πρωτοπορούν, υιοθετώντας τις σύγχρονες εξελίξεις στη Μετακίνηση και την Ασφάλιση Αυτοκινήτου.

Όπως επισημαίνει ο Πάνος Κούβαλης, επικεφαλής του τμήματος Mobility & Convenience, «η Εταιρεία καινοτομεί προσφέροντας ασφαλιστικές λύσεις που βασίζονται στην τηλεματική και διευρύνει τα παραδοσιακά όρια ασφάλισης με υπηρεσίες που διευκολύνουν σημαντικά τη ζωή των ασφαλισμένων της».

Όσον αφορά στον τομέα της τηλεματικής, η Εταιρεία εξελίσσει τα παραδοσιακά προγράμματα ασφάλισης σε μία νέα γενιά προϊόντων, που βασίζονται σε νέες ιδέες και εφαρμογές και έχουν σχέση με το «πώς» και «πόσο» οδηγούμε. Tο πρόγραμμα Smart Drive συνδέεται με μία εφαρμογή που αξιολογεί τη συμπεριφορά κατά την οδήγηση, βοηθώντας τον χρήστη να εξασφαλίσει χαμηλότερα ασφάλιστρα. Οι οδηγοί μέσα από διαγωνισμούς και «προκλήσεις» βελτιώνουν, με τη μορφή παιχνιδιού, την οδήγησή τους. Το πρόγραμμα Short Drive βασίζεται σε μία συσκευή που υπολογίζει τα διανυθέντα χιλιόμετρα και αποτελεί την ιδανική λύση για όσους δεν οδηγούν συχνά ή δε διανύουν μεγάλες αποστάσεις.

H INTERAMERICAN και η Anytime παρέχουν, ακόμη, όλο και περισσότερες υπηρεσίες σχετικές με την καλύτερη Μετακίνηση, όπως προνόμια για καύσιμα, λύσεις για ελαστικά, αξιόπιστο και οικονομικότερο service, πληροφορίες για τις καιρικές συνθήκες στο οδικό δίκτυο και αντικατάσταση μπαταριών στο σημείο της βλάβης. Εμπλουτίζουν συνεχώς τις υπηρεσίες τους, για να βελτιώνουν την καθημερινότητα των πελατών τους.

«Η Εταιρεία παρακολουθεί, αξιολογεί και υιοθετεί τις πιο ουσιαστικές σύγχρονες τάσεις, ώστε να προσφέρει συνεχώς μία νέα εμπειρία και ικανοποίηση στους ασφαλισμένους της. Η ηλεκτροκίνηση, η αυτόνομη οδήγηση, τα ηλεκτρονικά συστήματα υποβοήθησης οδηγού αποτελούν σημαντικές τεχνολογικές προκλήσεις. Το μέλλον όμως της Μετακίνησης, της ασφάλισης Αυτοκινήτου και της οδικής ασφάλειας θα εξαρτηθεί και από τις υποδομές, τη νομοθεσία, τις καταναλωτικές συνήθειες, αλλά και από τη διαχείριση των δεδομένων» παρατηρεί ο Σπύρος Οικονόμου, Business & Ecosystems Development Chapter Leader της INTERAMERICAN.

Τονίζεται ότι η Εταιρεία έχει αναπτύξει σημαντικές συνεργασίες για τη βελτίωση και τον εμπλουτισμό των ασφαλιστικών προγραμμάτων και υπηρεσιών, αλλά και για την οδική ασφάλεια. Για αυτό τον λόγο, ανανεώθηκε και για το 2021 η συνεργασία με το Παρατηρητήριο Οδικής Ασφάλειας του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, που βασίζεται στην ανταλλαγή στοιχείων, τεχνογνωσίας, καθώς και κοινών πρωτοβουλιών για ασφαλέστερη Μετακίνηση.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.