ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

INTERAMERICAN: MediON για εξ αποστάσεως έλεγχο συμπτωμάτων για κατοίκους Κηφισιάς

16:51 - 20 Δεκ 2021 | ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ
INTERAMERICAN: MediON για εξ αποστάσεως έλεγχο συμπτωμάτων για κατοίκους Κηφισιάς
Σε μια σημαντική κοινωνική παροχή υπηρεσιών υγείας, στο πλαίσιο της εταιρικής ευθύνης και σε συνεργασία με την τοπική αυτοδιοίκηση, έχει προχωρήσει η INTERAMERICAN. Η εταιρεία διαθέτει σε όλους τους κατοίκους του Δήμου Κηφισιάς την πρωτοποριακή για την Ελλάδα εφαρμογή τηλεματικής Medi ON, για την εξ αποστάσεως αξιολόγηση των συμπτωμάτων ασθένειας. Επίσης, παρέχεται και η δυνατότητα επικοινωνίας με γιατρό οποιαδήποτε στιγμή μέσα στο 24ωρο άμεσα και δωρεάν, μέσω της Γραμμής Υγείας 1010 της INTERAMERICAN, έως τον Αύγουστο του 2022.

Η χρήση της εφαρμογής Medi ON αποσκοπεί σε μια πρώτη εκτίμηση της κατάστασης υγείας και βασίζεται στην εξελιγμένη τεχνητή νοημοσύνη. Μέσα από σύνθετους αλγόριθμους που βασίζονται σε πρωτόκολλα υγείας, οι πολίτες  του Δήμου Κηφισιάς μπορούν να λαμβάνουν πληροφόρηση για θέματα υγείας, περιγράφοντας τα συμπτώματά τους και απαντώντας σε απλές ερωτήσεις. Η εφαρμογή αξιολογεί αυτόματα τα στοιχεία που έχει λάβει και ενημερώνει τον χρήστη για τις πιο πιθανές αιτίες των συμπτωμάτων, σε ποιά ιατρική ειδικότητα αυτές εμπίπτουν -ώστε να απευθυνθεί στον κατάλληλο γιατρό- και για τη διαβάθμιση του περιστατικού ως επείγοντος προς διαχείριση.

Οι εγγεγραμμένοι στην εφαρμογή μπορούν να λαμβάνουν συμβουλές ή καθοδήγηση από εξειδικευμένο ιατρικό προσωπικό και γιατρούς είτε μέσω chat από τις 8 το πρωί έως τις 8 το βράδυ κατά τις εργάσιμες ημέρες είτε μέσω τηλεφώνου σε 24ωρη βάση και για όλες τις ημέρες του έτους. Πληροφορίες για την εφαρμογή έχουν αναρτηθεί στο site του Δήμου Κηφισιάς (www.kifissia.gr). Η παροχή απευθύνεται σε ενηλίκους κατοίκους του Δήμου, που έχουν προσωπική διεύθυνση email, με απόλυτη διαφύλαξη του απορρήτου των στοιχείων που συμπληρώνονται στην εφαρμογή.

Η παροχή αυτή της INTERAMERICAN αποτελεί πρωτοβουλία του Γραφείου Πωλήσεων Κηφισιάς (Ξενίας 5, Κεφαλάρι), που συντονίζει η Μαρία Παπαδοπούλου, σε συνεργασία με τον Δήμο. 

 

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.