ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Interamerican: Ασφαλίζει ανθρωπιστική βοήθεια στην Ουκρανία απ'το «Χαμόγελο του Παιδιού»

16:48 - 22 Μαρ 2022 | ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ
Interamerican: Ασφαλίζει ανθρωπιστική βοήθεια στην Ουκρανία απ'το «Χαμόγελο του Παιδιού»
Η Interamerican χορηγεί την ασφάλιση του στόλου των οχημάτων του «Χαμόγελου του Παιδιού», τα οποία θα ταξιδέψουν έως την Πολωνία και θα μεταφέρουν ανθρωπιστική βοήθεια για τα παιδιά και τις οικογένειες στην Ουκρανία, καθώς και την ταξιδιωτική ασφάλιση του προσωπικού που θα συνοδεύσει την αποστολή.

Η ανθρωπιστική βοήθεια αποτελείται από συγκεκριμένα είδη (τρόφιμα, είδη πρώτης ανάγκης, σκηνές, υπνόσακους, κουβέρτες, φάρμακα, αναλώσιμα κ.λπ.), όπως τα υπέδειξε ο Ευρωπαϊκός Μηχανισμός Πολιτικής Προστασίας σε συνεργασία με τις ουκρανικές αρχές και θα παραδοθεί στις εγκαταστάσεις του Μηχανισμού στην Πολωνία. 

Η αποστολή του «Χαμόγελου του Παιδιού»,  αποτελείται από εξειδικευμένο επιστημονικό προσωπικό του Οργανισμού, γιατρό, διασώστες, κοινωνικούς λειτουργούς, ψυχολόγους, εθελοντές, καθώς και Κινητή Ιατρική Μονάδα (Ασθενοφόρο) και λεωφορεία για τη μεταφορά — εφόσον υπάρξει ανάγκη —  μητέρων και παιδιών από τα σύνορα της Ουκρανίας προς την Ελλάδα.

Η Interamerican για πάνω από 20 χρόνια  χορηγεί την ασφάλιση του στόλου 124 οχημάτων διαφόρων χρήσεων (αυτοκινήτων, δικύκλων, ασθενοφόρων, λεωφορείων, φορτηγών, οχημάτων ειδικού τύπου για επιχειρησιακές ανάγκες σε εξαφανίσεις κ.ά.) που «Το Χαμόγελο του Παιδιού» χρησιμοποιεί για άμεση επέμβαση, για την ασφαλή μεταφορά παιδιών, για μεταφορά αγαθών και για την παροχή υπηρεσιών υγείας. Ακόμη, παρέχει την ασφάλιση σε 2 κτήρια: στο Κέντρο Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας στη Νέα Μάκρη Αττικής καθώς και στο Σπίτι στο Περιστέρι.

Ο Πρόεδρος Δ.Σ. του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» κ. Κώστας Γιαννόπουλος δήλωσε: «Εκφράζουμε την ευγνωμοσύνη μας στη διοίκηση και τους ανθρώπους της Interamerican που, για μία ακόμα φορά, αφουγκράστηκαν, όχι μόνο τις εξειδικευμένες ανάγκες του Οργανισμού μας, αλλά και τον πόνο των συνανθρώπων μας στη συνθήκη μίας τραγικής εμπόλεμης κατάστασης. Εμπιστευόμενοι “Το Χαμόγελο του Παιδιού” ανταποκρίθηκαν με αμεσότητα στο κάλεσμά μας, ώστε να μεταβούμε με ασφάλεια δίπλα στα δοκιμαζόμενα παιδιά και οικογένειες στην Ουκρανία. Η χορηγική σύνδεση της Interamerican με το “Χαμόγελο” μετράει χρόνια πολύτιμης για εμάς υποστήριξης, χωρίς την οποία δε θα μπορούσαμε να συνεχίσουμε να προσφέρουμε αδιάκοπα το Χαμόγελο και την ασφάλεια που αρμόζει στις παιδικές ψυχές».  

 

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.