ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ευρωπαϊκή Πίστη: Νέα προγράμματα ασφάλισης ζωής «Future Plan»& «Smart Invest»

13:41 - 18 Οκτ 2022 | ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ
Ευρωπαϊκή Πίστη: Νέα προγράμματα ασφάλισης ζωής «Future Plan»& «Smart Invest»
Μια νέα γενιά προγραμμάτων Ασφάλισης Ζωής, συνδεδεμένα με επενδύσεις (Unit Linked), τα οποία ανταποκρίνονται αποτελεσματικά τόσο στις σύγχρονες ανάγκες των καταναλωτών, όσο και στις σύνθετες χρηματοοικονομικές προκλήσεις, όπως αυτές διαμορφώνονται σε παγκόσμιο επίπεδο, σχεδίασε και διαθέτει η Ευρωπαϊκή Πίστη.

Συγκεκριμένα πρόκειται για το Future Plan (Περιοδικών Καταβολών) και το Smart Invest (Εφάπαξ Καταβολής), τα οποία σχεδιάστηκαν για να δώσουν μια ανταγωνιστική λύση σε όσους ενδιαφέρονται να δημιουργήσουν ένα κεφάλαιο με τη δύναμη των τακτικών καταβολών, αλλά και σε αυτούς που αναζητούν μια αποδοτικότερη αξιοποίηση του ήδη συσσωρευμένου κεφαλαίου. Αμφότερα τα προγράμματα ενισχύουν την ανταγωνιστικότητά τους, παρέχοντας ασφαλιστικές καλύψεις που προσφέρουν μοναδικά προνόμια στην οικογένεια του ασφαλισμένου σε περίπτωση απροόπτου.

Τα Future Plan και Smart Invest επενδύουν σε πέντε Εσωτερικά Μεταβλητά Κεφάλαια της Α.Ε.Γ.Α. Ευρωπαϊκή Πίστη, τα οποία απαρτίζονται από ΟΣΕΚΑ και Διαπραγματεύ­σιμους ΟΣΕΚΑ (ETF’s) των κορυφαίων διαχειριστών στον κόσμο, όπως Blackrock, Amundi, Pimco, JP Morgan, AGI κτλ.. Κάθε ένα από τα πέντε Εσωτερικά Μεταβλητά Κεφάλαια, ανταποκρίνεται σε μια συγκεκριμένη επενδυτική στρατηγική και αφορά σε ένα συγκεκριμένο Επενδυτικό Προφίλ, το οποίο προσδιορίζεται με τη βοήθεια Πιστοποιημένων Ασφαλι­στικών Διαμεσολαβητών.

Τη διαχείριση των Εσωτερικών Μεταβλητών Κεφαλαίων έχει αναλάβει η Ευρωπαϊκή Πίστη Asset Management Α.Ε.Δ.Α.Κ., μια από τις μεγαλύτερες εταιρίες Διαχείρισης Κεφαλαίων στην Ελληνική αγορά, με πλήθος διακρίσεων για τις διαχρο­νικά υψηλές αποδόσεις της.

Αξίζει να σημειωθεί πως και στα δύο προγράμματα πραγματοποιείται συστηματικός έλεγχος του χαρτοφυλακίου, προκειμένου πάντα να μένει προσανατολισμένο στο επενδυτικό προφίλ του πελάτη (rebalancing).

Η Ευρωπαϊκή Πίστη δημιούργησε τα συγκεκριμένα προϊόντα, αφουγκραζόμενη τις ανάγκες του σύγχρονου ανθρώπου για συστηματική αποταμίευση, προκειμένου να εμφανίζεται θωρακισμένος στις συνεχείς κοινωνικό-οικονομικές μεταβολές, αλλά και να μπορέσει να βελτιστοποιήσει την ποιότητα της ζωής του κατά τη συνταξιοδοτική του περίοδο.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.