ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Πέντε νέα καταστήματα στο δίκτυο της ΑΒ Βασιλόπουλος

17:27 - 05 Μαϊ 2011 | ΕΜΠΟΡΙΟ
Σε λειτουργία έχει θέσει και τα 5 ενοικιαζόμενα καταστήματα η ΑΒ Βασιλόπουλος, που προηγουμένως στεγάζονταν καταστήματα της Ατλάντικ.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, πιο πρόσφατα στις 19 Απριλίου 2011, ξεκίνησε να λειτουργεί το κατάστημα που βρίσκεται στην περιοχή της Νέας Χαλκηδόνας.
Το νέο αυτό ΑΒ βρίσκεται επί της Λεωφόρου Δεκελείας 33, διαθέτει 620 τ.μ. χώρο πώλησης σε δύο επίπεδα και απασχολεί 23 άτομα προσωπικό. Και σε αυτό το κατάστημα, απασχολούνται οι υπάλληλοι - 10 άτομα - που προηγούμενα εργάζονταν για την εταιρεία Ατλάντικ, με αναγνωρισμένο το χρόνο προϋπηρεσίας τους στην εταιρεία. Η ΑΒ συνέβαλλε και στην αποπληρωμή των δεδουλευμένων τους.
Παράλληλα, από την αρχή της χρονιάς έχουν ήδη εγκαινιαστεί και τα υπόλοιπα τέσσερα καταστήματα που ενοικιάστηκαν εντός του λεκανοπεδίου Αττικής στις περιοχές: Καισαριανής (Λεωφόρος Εθνικής Αντιστάσεως 143), Κορυδαλλού (Γρηγορίου Λαμπράκη 102), Κάτω Πατησίων (Στρατηγού Καλλάρη 45) & Νέας Φιλαδελφείας (Λεωφόρος Δεκελείας 175 & Τρωάδος 1) ανεβάζοντας το σύνολο των καταστημάτων του Ομίλου σε 229, σε όλη την Ελλάδα!

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.