ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ετοιμάζει άλλα δύο καταστήματα η Jumbo

00:02 - 14 Φεβ 2013 | ΕΜΠΟΡΙΟ
Ετοιμάζει άλλα δύο καταστήματα η Jumbo
Θα συνεχίσει να πηγαίνει κόντρα στην κρίση και το 2013 η αλυσίδα Jumbo, καθώς σύμφωνα με καλά επιβεβαιωμένες και αποκλειστικές πληροφορίες έχει στα σκαριά δύο νέα καταστήματα. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές τα καταστήματα αυτά θα έχουν εγκαινιαστεί μέχρι τα τέλη Ιουνίου -τέλη χρήσης- και θα είναι το ένα στην Αχαρνών και το άλλο στις Σέρρες, ενώ από πλευράς τετραγωνικών μέτρων θα κυμαίνεται το καθένα στα 9.000 τ.μ.

Σημειώνεται ότι σήμερα λειτουργούν 50 καταστήματα στην Ελλάδα -τα τελευταία 4 σημεία που εγκαινιάστηκαν ήταν Ν. Φιλαδέλφεια, Π. Φάληρο, Θεσσαλονίκη και Σόφια-  τρία στη Κύπρο και οκτώ στη Βουλγαρία.
Εντωμεταξύ την επόμενη εβδομάδα -την Τρίτη συγκεκριμένα- η εταιρεία αναμένεται να ανακοινώσει και τα αποτελέσματα εξαμήνου. Αποκλειστικές πληροφορίες αναφέρουν ότι ο τζίρος εμφανίζει οριακή άνοδο της τάξεως του 0,8%, έναντι της αντίστοιχη περυσινής περιόδου φθάνοντας έτσι τα 295 εκατ. ευρώ. Σημειώνεται ότι το 50% των εσόδων της αλυσίδας προέρχεται από το παιχνίδι τα είδη bebe και τα είδη βιβλιοχαρτοπωλείου, ενώ το υπόλοιπο 50% μοιράζονται τα είδη για το σπίτι και τα εποχιακά προϊόντα.

Πρόσφατα η Επενδυτική Τράπεζα της Ελλάδος εκτίμηση πτώση κατά 14,5% στα καθαρά κέρδη β’ τριμήνου, στα 34,1 εκατ. ευρώ.Η χρηματιστηριακή εκτιμά ότι τα ακαθάριστα περιθώρια κερδοφορίας της εταιρίας αναμένεται να υποχωρήσουν κατά 300 μονάδες βάσης, με τα ακαθάριστα κέρδη να ανέρχονται στα 87 εκατ. ευρώ, μειωμένα κατά 6,2% σε ετήσια βάση.

 

Δέσποινα Καραγιαννοπούλου

Τελευταία τροποποίηση στις 10:26 - 14 Φεβ 2013
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.