ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

"Ολική επαναφορά" σχεδιάζει ο Κωτσόβολος

00:01 - 11 Απρ 2013 | ΕΜΠΟΡΙΟ
"Ολική επαναφορά" σχεδιάζει ο Κωτσόβολος
Περαιτέρω επέκταση του δικτύου, με έμφαση στο fanchise, επιδιώκει η αλυσίδα ηλεκτρικών ειδών.

Oλική επαναφορά σχεδιάζει η αλυσίδα ηλεκτρικών ειδών Κωτσόβολος και στο πλαίσιο αυτό, σύμφωνα με πληροφορίες του "R" τα ξαναλέει με τους franchisee. Με ορισμένους από τους οποίους έχει θέματα συνεργασίας καθώς, όπως αναφέρουν οι πληφορίες, αν και άνθρωποι του εμπορίου, δεν είχαν σχέση με τα ηλεκτρικά είδη αλλά με άλλους τομείς, όπως επί παραδείγματι με τη μόδα! Αναμφίβολα τονίζουν άνθρωποι της αγοράς ο όμιλος θέλει να εγκαινιάσει και άλλα καταστήματα franchising -σήμερα λειτουργεί 27 σημεία- αλλά γνωρίζει ότι το ρίσκο είναι μεγάλο. Παρόλα ταύτα το ενδιαφέρον του παραμένει αμείωτο, για πόλεις με λίγους σχετικά κατοίκους όπως για παράδειγμα η Ναύπακτος.

 

Εντωμεταξύ, επιβεβαιώθηκε και η πληροφορία της συνεργασίας με τον όμιλο Carrefour Μαρινόπουλος, στο πλαίσιο της οποία θα εγκαινιάσει σημεία πώλησης σε τρία καταστήματα της λιανεμπορικής αλυσίδας, ενώ έπεται ένα ακόμη σημείο σε κατάστημα Carrefour στη Πυλαία (Θεσσαλονίκη). Οι πληροφορίες μας είναι ότι τα σημεία πώλησης Κωτσόβολος θα καταλαμβάνουν μέσα στα καταστήματα Carrefour Μαρινόπουλος περί τα 1300 τ.μ.. Η επιλογή δε των συγκεκριμένων καταστημάτων για να εγκαινιάσει τη συνεργασία κάθε άλλο παρά από τυχαία είναι καθώς σε κοντινή απόσταση υπάρχουν καταστήματα του βασικού της ανταγωνιστή της Μedia Markt.

 

Tην ίδια στιγμή αναμένεται εντός του μήνα και το όνομα του νέου διευθύνοντος συμβούλου του ομίλου λόγω της αποχώρησης του Chris Matthews.Ανεπιβεβαίωτες πηγές λένε ότι ο τελευταίος ήδη έχει φύγει από την ελληνική αγορά. Ο άνθρωπος δε που ενημέρωσε τους προμηθευτές για τη στρατηγική συνεργασία με τον λιανεμπορικό όμιλο ήταν ο νυν εμπορικός διευθυντής της αλυσίδας ηλεκτρικών ειδών ο Κωνσταντίνος Στράτης.

 

Με ιστορία από το 1950

 

Η εταιρεία 'ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ' ξεκίνησε το 1950 από ένα απλό μαγαζί στην Αθήνα. Σήμερα λειτουργεί 97 καταστήματα και απασχολεί πάνω από 1.700 εργαζομένους. Από το Σεπτέμβριο του 2004, κάτοχος της πλειονότητας του μεριδίου ιδιοκτησίας της εταιρίας είναι ο Όμιλος Dixons. Επιπλέον, η δυναμική ανάπτυξη της 'ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ' τα τελευταία χρόνια την έχει καταστήσει κυρίαρχο στην αγορά των ηλεκτρικών ειδών στην Ελλάδα.

 

Η εταιρεία εξειδικεύεται στην πώληση ηλεκτρονικών προϊόντων υψηλής τεχνολογίας, ηλεκτρονικών υπολογιστών, οικιακών συσκευών, φωτογραφικού εξοπλισμού, τηλεπικοινωνιακών προϊόντων, καθώς και στις υπηρεσίες συντήρησης μετά την πώληση.

 

Σχετικά με τον Όμιλο Dixons plc

 

Η Dixons plc είναι ένας από τους κορυφαίους Ευρωπαϊκούς ομίλους στην πώληση ηλεκτρικών ειδών. Ο Όμιλος εφαρμόζει μια πολιτική πολλαπλών καναλιών στη λιανική πώληση και το εμπόριο ηλεκτρικών ειδών, με περισσότερα από 1.300 καταστήματα και ηλεκτρονικά καταστήματα σε 28 χώρες, ενώ απασχολεί περίπου 40.000 εργαζόμενους. Κάθε χρόνο, περισσότεροι από 100 εκατομμύρια πελάτες πραγματοποιούν τις αγορές τους online και μέσα από τα καταστήματα του Ομίλου Dixons.

 

Δέσποινα Καραγιαννοπούλου

Τελευταία τροποποίηση στις 08:19 - 11 Απρ 2013
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.