ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Μαρινόπουλος Α.Ε.: 10 εκατ. ευρώ σε επενδύσεις για εκσυγχρονισμό καταστημάτων

12:58 - 23 Απρ 2013 | ΕΜΠΟΡΙΟ
Μαρινόπουλος Α.Ε.: 10 εκατ. ευρώ σε επενδύσεις για εκσυγχρονισμό καταστημάτων
Τα 10 εκατ. ευρώ έφτασε συνολικά ο πρώτος κύκλος επενδύσεων της Μαρινόπουλος Α.Ε., που αφορούσε τον εκσυγχρονισμό υποδομών και καταστημάτων. Με τη ριζική ανακαίνιση του τρίτου σε σειρά υπερμάρκετ, του Carrefour στο εμπορικό κέντρο Avenue Αμαρουσίου, άλλο ένα mega κατάστημα εντάσσεται στο δυναμικό της εταιρίας μετά τα Carrefour Αλίμου, Γέρακα και Carrefour Μακεδονία στη Θεσσαλονίκη.
Το συγκεκριμένο κατάστημα, το οποίο λειτουργεί από το 1999, σημειώνει υψηλή επισκεψιμότητα (250.000 επισκέψεις το μήνα). Με συνολικό χώρο πώλησης 11.621 τμ, 41 ταμεία και 6 ταμεία αυτόματης εξυπηρέτησης, 2.000 θέσεις στάθμευσης και 181 εργαζομένους, το Carrefour στο Avenue καθιερώνει μια σειρά από καινοτομίες σε ότι αφορά την οργάνωσή του, ενώ «φιλοξενεί» το πρώτο shop in a shop Κωτσόβολος, το οποίο αποτελεί μια νέα προσθήκη στο πρωτοποριακό concept καταστημάτων της Μαρινόπουλος
 

Το υπερμάρκετ διαθέτει 9 διαφορετικά τμήματα τα οποία συμβάλλουν στην άμεση και καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών. Επιπλέον, έχει εκσυγχρονιστεί με βασικό προσανατολισμό τη φιλικότητά του προς το περιβάλλον. Αποτελεί, εξάλλου, ένα από τα «πράσινα» καταστήματα της αλυσίδας, στο οποίο έχουν εφαρμοστεί σειρά μέτρων που αποσκοπούν στη μείωση του ενεργειακού του αποτυπώματος.

 

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Μαρινόπουλος Α.Ε., Jérôme Loubère, αναφερόμενος στην πλήρη ανανέωση του Carrefour στο Avenue, δήλωσε ότι “η αλυσίδα επιμένει με απόλυτη προσήλωση στο επενδυτικό της πλάνο, συνεχίζοντας πέρα από την επέκταση του δικτύου της, και την πλήρη αναβάθμιση του συνόλου των καταστημάτων Carrefour, με στόχο τη βελτίωση των επιδόσεών της, την αύξηση των θέσεων εργασίας, και, φυσικά, την πλήρη ικανοποίηση κάθε ανάγκης ή επιθυμίας των καταναλωτών”.
 
 
http://www.toxrima.gr/wp-content/uploads/2013/02/jerome-xrgr-600x204.jpg

Διαβάστε επίσης:
 

 

Τελευταία τροποποίηση στις 13:35 - 23 Απρ 2013
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.