ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Γιατί θα συναντηθεί ο Μάριο Μαιόκι με τους προμηθευτές της Κωτσόβολος

00:01 - 17 Μαϊ 2013 | ΕΜΠΟΡΙΟ
Γιατί θα συναντηθεί ο Μάριο Μαιόκι με τους προμηθευτές της Κωτσόβολος
Σειρά επαφών με τους προμηθευτές της αλυσίδας Κωτσόβολος, πρόκειται να έχει αύριο ο Μάριο Μαιόκι, διευθύνων σύμβουλος για την Νότια Ευρώπη του ομίλου Dixons.

Την πληροφορία μας την επιβεβαίωσε ένας από τους μεγαλύτερους προμηθευτές της αλυσίδας, αποκαλύπτοντας στο reporter. gr ότι έως ότου βρεθεί αντικαταστάτης του Chris Matthews -ο οποίος παρεπιπτόντως αναφερόταν στον Μάριο Μαιόκι- θα αναλάβει την διαχείριση της αλυσίδας ο τελευταίος. Ο οποίος θέλει να έχει άμεση γνωριμία με τους προμηθευτές της εταιρείας.

Ο Μάριο Μαιόκι εκλέχτηκε στην θέση σαν διευθύνων σύμβουλος της Νοτίου Ευρώπης στις 14 Μαρτίου του 2010 αφού είχε ενταχθεί στον οργανισμό τον Φεβρουάριο του 2000 σαν Διευθύνων Σύμβουλος του UniEuro.

Πριν ενταχθεί στον Οργανισμό ο Μάριο κατείχε την θέση του Προέδρου και τον Γενικού Διευθυντή της Metro Italia, του CFO Της Metro France και MD των οικονομικών υπηρεσιών της ΕΜΙ.

 

dixons travel600

 

Αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο του Bocconi στο Μιλάνο και παρακολούθησε διάφορα προγράμματα στο Πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ, του ΜΙΤ και του INSEAD. Είναι επίσης επίτιμος καθηγητής στο Retail Marketing and Retail Brands Strategy στο Πανεπιστήμιο της Πάρμα.

 

Διαβάστε επίσης:

 

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.